Acculader auto

Ben jij opzoek naar de beste acculader? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de acculaders? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een acculader kopen?  Online zijn enorm veel acculaders  te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

LifeGoods 3-in-1 Jump Starter met Powerbank 

Liever het zekere voor het onzekere nemen? De LifeGoods jumpstarter geeft je de zekerheid die onderweg nodig hebt. IP66 waterdicht, LED-zaklamp en SOS-stroboscope, inclusief Carry case en ook te gebruiken als powerbank. Met deze oplader val je echt op als je hulp zoekt. Je kunt de jumpstarter ook gebruiken als powerbank. LifeGoods Jumpstarter is een, 7200mAh Li-Polymer accu (±15x starten), tot 4.0L benzine, 2.5L dieselmotoren, is voor auto, motor, scooter, boot etc. Is te gebruiken voor opladen en powerbank via USB. 

Het acculader auto aansluiten hoeft dus niet te worden gecontroleerd. Ook is de jumpstarter voorzien van polariteitsbeveiliging en beschermd tegen oververhitten en kortsluiting het is een allsafe acculader. Eenvoudig in gebruik, steek de stekker van de slimme startkabels volledig in de jumpstarter. Verbind vervolgens de rode klem met de positie pool (+) van de auto-accu en de zwarte klem met de negatieve pool (-). Start de auto via het contact, als de auto niet via het contact start, gebruik dan de Force Start functie van de jumpstarter. 

 

Voordelen

 • waterdicht
 • LED zaklamp
 • polariteitsbeveiliging

Nadelen

 • geen 

Powerplus POWE80090 Jumpstarter 

Waar is de POWE80090 jumpstarter voor geschikt. Met de jumpstarter kun je benzinemotoren tot max. 1.600cc en dieselmotoren tot max. 1.600cc starten. Zware auto’s hebben altijd een zwaardere oplader nodig.  

Met de Powerplus krijg je vier voordelen, voeding, starthulp, compressor en werk- en noodverlichting. De 12V-uitgang heeft een overbelasting beveiliging zodat je veilig aan het werk kan. Een nadeel is dat het niet geschikt voor starten van zwaardere auto’s (max. 1.600cc) 

De technische kenmerken van dit product zijn als volgt, de in- en uitgangsspanning is 12 V (met overbelasting beveiliging). Het heeft ingangsstroom van 500 mA en uitgangsstroom van 6 A (max). De vermogen piekstart is 400 A (via startklemmen), het komt met 12 V DC voedingssnoer en de lader op 230 V AC. Het heeft een dc-adapter en AC-adapter, de maximale druk is 17 bar. Het heeft drie opblaasmondstukken en een 3,6 W-lamp voor werk- en noodverlichting. En er zit 2 jaar garantie erop.

 

 

Voordelen

 • overbelasting beveiliging
 • 3 opblaasmondstukken
 • noodverlichting

Nadelen

 • niet geschikt voor zware auto’s

Professionele Auto Startbooster

De proffesionele Auto Startbooster, is een multifunctionele booster die voor je auto, motorfiets, campers etc. kan gebruiken. Je kan deze acculader aansluiten op accu scooter. En het is voorzien van luchtcompressor met drukmeter en 65 cm lange luchtslang. 

De technische gegevens zijn als volgt, het is een starthulp, het heeft een 12 Volt spanning. De stroomtoevoer is 230 Volt, met een capaciteit van 22 Ah. De piekstroom is 1250 AMPS. Het totale gewicht van de startbooster is 11 KG, hoogte is 300 Mm, breedte is 320 Mm en diepte is 220 Mm. 

De Professionele Auto Startbooster is voorzien van batterij check functie met led display en 5 LED’S verlichting. Het heeft twee USB output powerports (5V/2A) en twee 12 Volt DC output sockets ( 10A ). Het heeft ook twee 230 Volt output sockets (200 Watt per stuk of 400 Watt uit 1). Het is voorzien van geïntrigeerde compressor met manometer (Maximaal 150 PSI). De lengte van de luchtslang is 65 cm. Het heeft drie toebehoren voor de compressor en twee extra zekeringen. De lengte van de startkabels zijn 60 cm. 

 

Voordelen

 • drukmeter
 • batterij check functie
 • extra zekeringen

Nadelen

 • geen

Powerplus POWX410 Jumpstarter

De Powerplus is een oplader die een 12V-spanningsvoorziening heeft, het biedt starthulp, dient als compressor en werkt als werk- en noodverlichting. 

Waar is de POWX410 jumpstarter voor geschikt? 

Deze POWX410 zorgt voor handige energie die je altijd bij de hand hebt. Het kan vanwege de gelijkspanningsuitgang perfect voor radio, televisie, laptop etc gebruikt worden. Met de compressor kan je makkelijk een leeg gelopen band vullen, of tijdens recreatiegelegenheden een bal of luchtbed vullen. De nood- en werklichten zijn een verlichting als je in het donker moet werken aan je auto. Met de jumpstarter kun je benzinemotoren tot max. 1.600cc en dieselmotoren tot max. 1.600cc starten.  

De voordelen van de POWX410 jumpstarter zijn, het heeft in één compact 4-in-1 energiestation zowel een voeding, starthulp, compressor als werk- en noodverlichting. Deze jumpstarter heeft een piekstartvermogen van 900A, hiermee start je je auto snel. De heavy-duty startklemmen geven uitstekende houvast bij het vastklemmen. Er zijn drie 12V uitgangen, dit geeft je de mogelijkheid om verschillende kabels tegelijktijd aan te sluiten. Het is echter niet geschikt voor starten van zwaardere auto’s (max. 1.600cc).

 

Voordelen

 • compressor
 • verlichting
 • 4-in-1 energiestation

Nadelen

 • niet geschikt voor zwaardere auto’s

Lemato Auto Startbooster, Jumpstarter Accu Booster 

Deze Accu Booster biedt een 230V, 12V, 18AH lichtnetwerk onfhankelijke boost voor motorfietsen, auto’s, campers etc. Het zorgt voor geen enkele beschadigingen aan de accu van jouw voertuig. De ingebouwde LED-lamp, biedt uitstekende hulp bij een donkere omgeving of in de nacht. Met deze Jumpstarter kan je makkelijk ook je telefoons en laptops opladen. Het kan gebruikt worden zowel diesel als gasoline motoren.  

De Lemato Auto Startbooster is een starthulp met een spanning van 12 Volt, stroomtoevoer van 230 Volt en een capaciteit van 18 AH. De piekstroom is 1200 AMPS, het heeft een gewicht van gewicht 7,5 Kg, hoogte van 350 mm, breedte van 370 mm, diepte van 140 mm. Het is voorzien van batterij check functie met led indicatoren en ledverlichting. 

 

Voordelen

 • verlichting
 • voor diesel/ gasoline
 • batterij check functie

Nadelen

 • geen 

Meer informatie acculader auto 

Of je nou je auto elke dag rijdt of het voor langere tijd stil staat, de accu’s gaan na verloop van tijd leeglopen. Je kan de accu opladen met een acculader, dit is een apparaat die de accu oplaadt voor jou. Een auto accu oplader is in verschillende soorten te vinden, je hebt de druppellader auto, de onderhoudslader en je kan ook een combinatie maken van beide. Een goede auto acculader heeft 10% van de capaciteit van de betreffende accu. Dat wil zeggen ongeveer 10 ampère bij een accu met een capaciteit van 105Ah. Minder dan dat is toegestaan, maar dan duurt het laden langer om te laden. Meer is ook toegestaan, maar niet meer dan 20% van de accucapaciteit. Hieronder geef ik uitleg over 5 acculaders auto waaruit je kan kiezen.  

Als je de beste acculader auto wilt kopen is het handig om te weten hoe lang het netsnoer is, hoe lang de draden zijn. En worden de materialen stug in een koude/hete opbergruimte. Alle bovengenoemde acculaders zijn draagbare acculader. Je kan je accu laden met acculader als de accu leegloopt, de bovenstaande acculaders hebben allemaal hun eigen voordeel. Alle vijf genoemde acculaders hebben meerder functies dan een accu laden. Allemaal hebben tenminste 1 USD Port voor het opladen van mobiel telefoons en laptops. Ze hebben allemaal verlichtingsopties indien je ergens in het donker vastzit. Verder hebben ze allemaal ook de mogelijkheid om behalve auto’s ook scooter accu’s op te laden. 

Het verschil zit in de piekstroom, Powerplus POWE80090 Jumpstarter en Powerplus POWX410 Jumpstarter hebben beide een piekstroom van 1600 amps. De Professionele Auto Startbooster en Lemato Auto Startbooster liggen dichtbij elkaar met respectievelijk 1,250 en 1,200 amps. Ze hebben alle vijf overspanning beveiliging waardoor je ze veilig kunt gebruiken. Het meest handige is echter de LifeGoods 3-in-1 Jump Starter, dit is zo handig in afmeting dat je het gewoon in een handtas of handschoenvakje plaatsen. Het is ook handig in gebruik en makkelijk op te laden via USB. 

 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder