Anti-vriesdeken auto

Ben jij opzoek naar de beste anti-vriesdeken voor de auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de anti-vriesdekens? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een anti-vriesdeken kopen?  Online zijn enorm veel anti-vriesdekens te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Magnetische Autoruit hoes 

Nooit meer krabben? Ben je echt moe van alle vorst beschermend schermen die niet goed zitten? Heb je een zin meer in chemische spullen op je ruit elke ochtend? De AA Commerce Magnetische Autoruit hoes is de oplossing voor jou.Deze scherm beschermt je voorruit tegen sneeuw en bevriezing, EN tegen zonlicht. Deze scherm is heel makkelijk in gebruik, doe ik elke avond over je ruit in het winterseizoen om dat ijs probleem op je ruiten te verhelpen. De volgende ochtend haal je het scherm gewoon weg van je ruit, en vind je een sneeuw- en ijsvrije voorruit.

De anti vries deken auto voorruit cover is duurzaam, wasbaar en lichtgewicht. De magneten aan deze scherm zorgen ervoor dat het scherm heel goed op zijn plaats blijft zitten. Je kunt de autoruit cover gemakkelijk opvouwen en opbergen. Met deze anti vorst deken hoef je nooit meer te krabben, heb je altijd een ijsvrije voorruit. Het is ook geschikt om in de zomer het zonlicht buiten te houden en zeer eenvoudig in gebruik. De maat is 150 x 90 cm, met flappen van 25cm aan beide kanten.

 

Voordelen

 • beschermt tegen sneeuw/ bevriezing
 • licht van gewicht
 • magneten aan de scherm

Nadelen

 • geen 

One Blend anti-vriesdeken

De nieuwe koploper is gemaakt van hoogwaardig UV-beschermend materiaal. Het is super eenvoudig te bevestigen, de anti ijsdeken is eenvoudig en snel te bevestigen door elastische touwen in de auto te vouwen. En het is ook nog eens eenvoudig op te bergen, je kan dit model namelijk eenvoudig opvouwen en zo klein maken als een notitieboekje d.m.v. specifieke vouwlijnen in dit model.

Het is voor zowel winter als zomer gebruik, deze vries deken auto is multifunctioneel, gebruik de deken zowel in de winter als in de zomer. De voordelen van dit pakket zijn, je krijgt een gratis ijskrabber (altijd handig), het is multifunctioneel winter en zomer gebruik. Past in elke auto en is simpel te bevestigen. Gebruik het als antivries deken of als zonnescherm, het is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is dit High-line model is zo gemaakt dat je hem ook kan gebruiken voor je achterruit.

 

Voordelen

 • UV-beschermend materiaal
 • voor winter/ zomer
 • high-line model

Nadelen

 • geen 

Voorruitbeschermer auto magnetisch 

Ben jij er klaar mee om iedere ochtend tijd te verspillen met het ijs vrij krijgen van je auto? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Deze voorruit deken is gemakkelijk te bevestigen door middel van de twee flappen tussen de voordeuren te plaatsen. Bij harde wind ga je absoluut geen last ondervinden, het is namelijk voorzien van sterke magneten aan de boven- en onderzijde. Dit zorgt ook ervoor dat deze vriesdeken heel snel en makkelijk aan te brengen is.

De antivries auto is niet alleen in de winter bruikbaar. Tijdens hete weersomstandigheden kan je deze scherm gebruiken als zonwering en voorruitschermer. De voordelen van dit anti ijsdeken auto zijn dat het multifunctioneel en voor een anti ijsdeken groot is, het is simpel en snel te bevestigen. Het is een winterproof Antivries deken en een zomerproof Zonnescherm, dat ook nog eens magnetisch is. Het komt in een herbruikbare opbergtas met een afmeting van 210×120 cm.

 

Voordelen

 • ook gebruiken als voorruitschermer
 • simpel te bevestigen
 • magnetisch 

Nadelen

 • geen 

LifeGoods antivries deken 

De LifeGoods antivries deken is eenvoudig en snel te bevestigen door middel van twee flappen aan weerszijden. Simpeler kan het niet! Opbergen gaat net zo makkelijk en snel. De deken is namelijk bekleed met PE-aluminiumfolie, een waterdicht, brandvertragend en zonwerend materiaal. De deken is dus niet alleen te gebruiken in de winter als antivries deken maar beschermt tevens in de zomer bij extreem hoge temperaturen en houdt zo de auto koel.

De voordelen van dit anti vorst deken auto zijn, het is multifunctioneel, je kan je in winter en zomer gebruiken. Het heeft handige maten: 92 cm x 142 cm en is simpel te bevestigen. De binnenzijde van deze deken is voorzien van micro katoen, dit is vooral bekend vanwege zijn hoge kwaliteit en absorberende eigenschappen. De wevingsmethode van de stof maakt het mogelijk om de damp en water te absorberen.

 

Voordelen

 • van PE-aluminiumfolie
 • voorzien van micro katoen
 • absorbeert damp en water

Nadelen

 • geen 

Universele anti-vriesscherm

Nooit meer hoeven krabben in de vroege ochtend met dit deken auto. Dit aluminium sneeuw en vorst folie autoruit voorkomt dat uw autoruit bevriest en u moet krabben. Deze vriesscherm stoot water, sneeuw, stof, vuil en UV af. Hierdoor kan je het zowel voor ijs als voor zonwering gebruiken. De straps zorgen ervoor dat je het makkelijk kan aanbrengen aan de voor- of achterruit, en voor stevigheid kan vastmaken aan de binnendeur of autoband. De afmetingen van deze hoes is 130x113x167cm, dit is min of meer een universele maat en past op vrijwel alle autoruiten.

 

 

Voordelen

 • folie autoruit
 • stoot sneeuw/ vuil/ water af
 • handige straps 

Nadelen

 • geen 

Meer informatie anti-vriesdeken auto

Een antivries deken auto is speciaal ontworpen voor auto’ s voor het winterseizoen. Deze deken wordt over de voor voorruit van de auto gedaan, zodat deze niet invriest tijdens de winter. Een anti vries deken bestaat meestal uit een folie laag en een deken laag. De bedoeling is dat de deken laag tegen de ruit komt en de folie laag naar buiten toe. Daarbij moet er zomin mogelijk lucht tussen de ruit en deken laag kunnen. Vanwege de koude lucht kan de deken laag vochtig worden en invriezen, vandaar zo min mogelijk lucht ertussen toe laten. In deze koopgids geef ik informatie over 5 anti vries dekens voor jou auto.

Alvorens je een keuze maakt is het goed dat je weet waarop je moet letten bij het kopen van een antivries deken. Er zijn dekens in verschillende maten en soorten. Let bij het kopen op het materiaal, de kwaliteit (heeft het een randversterker, om minder snel te raffelen), hoe wordt het bevestigd, met zuignappen, magneten, of aan lipjes. De praktijk wijst uit dat dekens met zuignappen en magneten bij hevige winden worden weggetrokken door de wind.  Ga na wat de maat van je autoruit is, koop een deken die voldoet aan die maat. Soms raken mensen heel erg enthousiast door dekens die zowel voor- als achterruit te gebruiken is. Tenzij je twee dekens in een verpakking krijgt is dit echter niet zo aantrekkelijk. Je kan niet 1 deken tegelijkertijd gebruiken namelijk.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder