Beste autostickers

Ben jij opzoek naar de beste autostickers? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de autostickers? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een autosticker kopen?  Online zijn enorm veel autostickers te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Baby on board sticker

Deze transparante baby on board sticker is een sticker voor op auto en wordt meestal op de achterruit geplakt, het is een boodschap naar inzittenden in een ander voertuig. Het heeft een hoogte van 14 centimeter, breedte van 10 centimeter en is zelfklevend in het kleur wit. Het geeft aan dat je een baby in de auto hebt en eigenlijk vraag je met deze sticker aan andere verkeersdeelnemers om rekening te houden daarmee.

De baby on board sticker wordt ook wel op de bumper geplakt, sinds de jaren tachtig worden de inmiddels populaire borden ‘baby aan boord’ door miljoenen ouders gebruikt om andere chauffeurs te waarschuwen voor de aanwezigheid van een klein kind in de auto. Er zijn veel valse verhalen en speculaties over het ontstaan van de tekens. Er zijn zelfs verhalen dat deze stickers is ontstaan nadat een baby stierf bij een auto-ongeluk, dit is echter vals nieuws. Het echte doel van de stickers zijn alleen bedoeld om het bewustzijn van de aanwezigheid van een kind aan boord te vergroten. De stickers en borden aan boord van de baby zijn een geweldige manier om de voorzichtigheid van andere chauffeurs te vergroten wanneer ze in uw buurt rijden. Als u een baby of klein kind heeft die uw auto regelmatig deelt, dan kunt u onze baby aan boord van stickers en emblemen waarderen.

 

Voordelen

 • transparant
 • H14cm/ B10cm
 • zelfklevend

Nadelen

 • geen

Witte eten slapen en surf autosticker

Dit is een heel leuke en grappige Eet slaap surf sticker voor auto, het is een leuke manier om één van uw favoriete bezigheden kenbaar te maken en uw auto te verfraaien. De vinyl autosticker is weer en UV bestendig en zal jarenlang mooi blijven. Bij het stickers verwijderen auto laat deze geen lijmresten achter en zal ook de lak niet beschadigen.

Deze sticker is de beste manier om anderen in het verkeer te laten weten dat je een surfer bent. In Nederland zijn er dagen waar de zee heel glad is en dagen waar golven binnenrollen, doordat de Noordzee zo’n groot oppervlak heeft. In de zomer kan je het beste surfen in Nederland, want in de winter wordt de water tempratuur wel eens drie graden. Met deze auto sticker laat je de gemeenschap weten dat jij tot de surfwereld hoort. Afgelopen jaren is surfen steeds in bekendheid toegenomen en veel meer mensen komen tot de ontdekking dat je ook in Nederland kan surfen.

 

Voordelen

 • vinyl sticker
 • UV bestendig
 • laat geen lijmresten achter

Nadelen

 • geen

Avery Dennison Chrome Delete 10M Black Gloss

Deze folie is geproduceerd door Avery Dennison en heeft een air release luchtkanalen systeem in de lijm laag, waardoor je de folie altijd bubble free kunt aanbrengen. Avery Dennison is wereldwijd de nummer 1 producent op het gebied van carwrap folie. Alle professionals in de carwrap branche werken met folies van dit merk voor auto sticker maken. We raden de rol van 5 cm breed aan voor Chrome Delete-toepassingen, als het nodig is om chromen of metalen onderdelen van een auto te maskeren en te verbergen. Avery Dennison Supreme Wrapping Film is de meest geliefde auto wrapfolie ter wereld. Deze multi-gegoten PVC-film wordt geleverd met een verschuifbare, luchtkanalen lijm.

De geselecteerde grondstof die bij de productie wordt gebruikt, maakt het gebruiksgemak van de SWF-serie superieur aan alle andere merken van vandaag. Een toonaangevende wikkelfilm van een toonaangevende leverancier. Voor een rol folie die prestatie, veelzijdigheid en gemak combineert, hoeft u niet verder te zoeken dan Avery Dennison. Deze Wrapping Film voor Chrome Delete is verkrijgbaar in een breedte van 2 inch, 3 inch en 4 inch. De Wrapping Film is voorzien van Easy Apply  RS-technologie en biedt herpositionering en verschuifbaarheid, waardoor kostbare installatietijd wordt bespaard.

 

Voordelen

 • carwrap folie
 • easy apply RS-technologie
 • PVC-film folie

Nadelen

 • geen

Autosticker – zwarte katten drie stuks

Deze drie katten sticker is een leuk sticker voor op de auto als gehele sticker of 3 stuks verspreid over jouw auto, fiets, motor, brommer of misschien wel in jouw huis. Het heeft de afmetingen van 6,2 x 20,3 cm, in de kleur zwart, met pvc-materiaal gemaakt. Met deze leuke sticker laat je jouw liefde voor jouw katten zien aan de buitenwereld.

Voor het droogplakken, kies de plaats waar je de sticker(s) wilt plakken. Maak de gekozen plaats goed schoon en vetvrij. Hiervoor kan je afwasmiddel, glasreiniger of spiritus gebruiken. Wrijf de sticker goed op de ondergrond met rechte en ronddraaiende bewegingen. Hierdoor zal deze makkelijker van het witte (of blauwe) beschermpapier afkomen.

 

Voordelen

 • 3 stuks
 • pvc-materiaal
 • auto/ fiets/ brommer

Nadelen

 • geen 

Lyno autosticker – hondenpootjes

Deze hondenpootjes sticker is gemakkelijk te plakken op vrijwel elk glad oppervlak. Deze sticker kan minimaal acht jaren meegaan, ben je een honden liefhebber dan is dit aan te bevelen voor jou. Voor het plakken de ondergrond grondig reinigen en daarna met een microvezeldoek droog te wrijven. De meeste grote autostickers hebben een transferfolie. Daarvan dient je slechts een klein hoekje los te trekken. Leg dan de autosticker precies op zijn plaats. Neem nu een strijkmes of desnoods een kredietkaart, verwijder met de hand de transferfolie terwijl je met de andere hand het strijkmes er krachtig achteraan schuift. Kleine bijstellingen ter positionering zijn nu nog mogelijk. Plakt de hele autosticker nu op de ondergrond, onderzoekt hem op bellen of vouwen. Nu kan je de beschermfolie van de sticker verwijderen. Die zou tamelijk makkelijk los moeten komen. Tot slot met de strijkmes of iets dergelijks nog een keer krachtig over de sticker rollen.

Voordelen

 • gemakkelijk te plakken
 • voor een glad oppervlak
 • met beschermfolie

Nadelen

 • geen 

Meer informatie autostickers

De welbekende autostickers zijn zelfklevend etiket of sticker met een boodschap of afbeelding, het wordt op de bumper of body van een auto geplakt met de bedoeling te worden gelezen door de inzittenden van andere voertuigen. De stickers voor op de auto kunnen commercieel, religieus, seculier, humoristisch of ter ondersteuning van een sportteam of een andere organisatie zijn. Ze kunnen een bepaalde filosofische of politieke positie bevorderen of tegenwerken. Er zijn verschillende soorten auto stickers verkrijgbaar op de markt, wil je auto stickers kopen, lees dan verder in deze koopgids over 5 auto stickers.

Zoals je ziet zijn bovengenoemde auto stickers allemaal unieke voorbeelden van stickers auto. Het hangt van jouw persoonlijke behoefte af welke je nodig hebt. Bij het kopen van een autosticker of stickers laten maken voor auto, is het echter wel belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de soorten stickers. Een professionele folie speciaal bedoeld voor auto’s is vaak dunner dan een muursticker en is hierdoor eenvoudiger aan te brengen op licht gebogen ondergronden. Het is ook belangrijk dat je nagaat welke materiaal een schade gaat vormen voor je autolak. Ga je een sticker op je autoruit plakken? Dan kun je het beste voor transparant vinyl kiezen, omdat een groot vlak op je achterruit niet erg mooi en handig is. Je hebt daardoor namelijk veel minder zicht.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder