Droomvakantie voor kinderen

De kids blij… jij blij? Dat geldt al helemaal voor je vakantie. Maar je wilt natuurlijk zelf ook interessante plaatsen bezoeken. Een flydrive vakantie Spanje is dan echt iets voor jou. Wat dacht je van een vakantie zonder stress: bij aankomst op de luchthaven staat jullie comfortabele huurauto al klaar. En terwijl de kinderen op de achterbank naar de vrolijke filmpjes van Buurman en Buurman zitten te kijken rijd jij van de ene mooie plaats naar de andere in het zuiden van Spanje. Voordeel van een fly-drive is niet alleen dat je je eigen route bepaalt maar ook je eigen tempo.

Granada

Andalusië is in dit geval jouw ideale bestemming: deze authentieke Spaanse streek met haar prachtige ongerepte natuur heeft namelijk genoeg te beleven voor iedereen. En bovendien heeft deze streek het hele jaar door een aangename temperatuur. De bekendste trekpleister is het indrukwekkende Moorse fort ‘het Alhambra’ in Granada. Maar misschien is Córdoba nog wel leuker met haar levendige flamenco-muziek en de spannende doolhoven in het Patio Museum. Op weg naar Ronda vind je zelfs een heus Smurfendorp! Dus kies uit de ontelbare liedjes van Kids Tube het Smurfenlied en rijd al zingend de bergen in op zoek naar de blauwe huisjes van Júzcar.

Of wat dacht je van een verkoelende duik in zee? Een onontdekte parel aan de Spaanse costa en hoofdstad van de streek is Málaga. Ja inderdaad van het malaga-ijs, je kunt hier op bijna elke straathoek zo’n heerlijke ijsje met boerenjongens krijgen. En in de buurt van deze stad ligt ook nog eens het fantastische pretpark Tivoli, waar kinderen onder de 1 meter gratis naar binnen mogen. Een andere grotere stad, die het ontdekken meer dan waard is, is het gezellige Sevilla. Verken op eigen houtje deze gemoedelijke stad op de fiets of laat je rondleiden door een lokale gids. Goede fietsen al dan niet met kinderzitje zijn hier makkelijk te huren.

Malaga

Naast de steden van Andalusië is het genieten van de fascinerende natuur. Wandel langs de rotsen van de spectaculaire route Caminito del Rey of bezoek het natuurpark van Sierra Nevada met het Geopark waar je opgravingen en fossielen kunt bekijken. Een ritje te paard door de olijfgaarden of dolfijnen spotten tijdens een boottochtje is natuurlijk ook een hele belevenis. Onderweg slaap je in je eigen luxe casita mét zwembad en drink je een verkoelende wijn uit je eigen wijnklimaatkast die je vindt in de luxere accommodaties . En ’s avonds eet je traditionele tapas op een van de gezellige terrasjes in de buurt. Handig die kleine hapjes! Er zit altijd wel iets bij waar de kinderen van smullen.

Caminito

Trek lekker je eigen plan en kies voor een Rondreis Andalusie en kijk voor een uitgebreid aanbod van de mooiste vakantiehuizen bij La Casita!

Droomvakantie voor kinderen
Beoordeel ons