DVD autospeler

Ben jij opzoek naar de beste dvd autospeler? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de dvd autospelers ? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een dvd autospeler kopen?  Online zijn enorm veel dvd autospelers  te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

2 schermen: 1×9″ digitaal auto achterstoel 

Deze portable dvd spelers heeft een hoofdsteun monitor met av, dvd, usb en sd-kaart speler. Het komt inclusief afstandsbediening en heeft de volgende specificaties, het is een hoofdsteun model en heeft een 2. 9 Inch display. Met meerdere personen in de auto is het altijd belangrijk dat de aandacht van de bestuurder op de weg blijft. Dit gaat zeker lukken met deze Digitale Schermen.

Deze dvd speler draagbaar is de perfecte oplossing om de kinderen bezig te houden op de achterbank. Deze portable dvd speler auto komt met hoofdsteun monitor met de opties voor av, dvd, usb en sd-speler. Het is een usb dvd speler met afstandsbediening, de specificaties zijn, hoofdsteun dvd, usb, sd, games/ gemeenschappelijke hoofdsteun dvd-speler. Een 2. 9 Inch ts (16: 9) (800 * 480) display.

 

Voordelen

 • draagbaar
 • afstandsbediening
 • 2.9″ display

Nadelen

 • geen 

Sales! 2×9″ touchscreen

Met deze dvd speler auto, heeft u iets goeds! Want wij van M.O.H. Enterprise staan voor kwaliteit. In deze portable dvd-speler set vindt u: twee 9 Inch dvd scherm auto Hoofdsteun Monitor AV + DVD USB SD-speler met afstandsbediening. Het heeft de volgende specificaties, het is een hoofdsteun DVD, USB, SD, games/ gemeenschappelijke hoofdsteun DVD-speler. Het heeft een 2. 9 inch (16: 9) (800 * 480) RGB digitaal paneel met DC 8V tot 18V. Het komt met een meertalige menu en volwaardige afstandsbediening. Het heeft de volgende OSD-talen: Engels, Frans, Spaans, Chinees, Japans, Duits, Italiaans.

Het beidt de volgende mogelijkheden aan  MP4 / DVD / VCD / CD / MP3 / SVCD / JPEG / CD – R / cd-rw bestand. In het dvd-mechanisme heb je elektronische aseismatische functie. En het ondersteund 8 tot 16 GB met USB- en SD-kaartlezer. De A / V-invoer / uitvoer, PAL / NTSC-formaat schakelt automatisch. Het heeft FM/ infraroodzenders en ingebouwde luidsprekers, met ingebouwde gamepad en schijf. Het is geschikt voor alle soorten voertuigen en is te vinden in de kleuren zwart, bruin, grijs en beige. De grootte van de dvd- speler is 20 * 25 * 5cm.

 

Voordelen

 • 9″ scherm
 • draagbaar
 • afstandsbediening

Nadelen

 • geen 

Muse M-995 CVB 

Muse M-995 CVB is een draagbare dvd speler, met wandmontage dvd voor auto, de kleur van het product is zwart. De playback disc formaten zijn, Cd-video en Dvd-video (DVD, DVD-R, DVD+R, DVD+RW, CD, CD-R en CD-RW). De beeldschermafmeting is 22,9 cm (9”) en is een LCD screen. De ondersteunde videoformaten zijn, DIVX, ondersteund audioformaat is MP3, ondersteund beeldformaat is JPG. Compatibele geheugenkaarten zijn, MMC, SD en SDHC. De stroombron voor de Muse zijn, batterij/accu, sigarettenaansteker, en de operating voltage is 12V.

Specificaties, het is compatibel met dvd en cd-formaten, MP3en JPG. Het heeft DivX-weergave, een USB-poort en SD-MMC-kaartlezer en een 9 ″ (22,9 cm) TFT LCD-scherm. Het beste portable dvd speler en biedt de volgende functies, helderheidsregeling, OSD in meerdere talen. Keuze uit meerdere hoeken, audio en ondertiteling. Het heeft een beeldformaat van 4/3, 16/9 en heeft twee ingebouwde oplaadbare batterijen. Het komt met de volgende accessoires, een auto-adapter, twee afstandsbedieningen, een AV kabel, twee AC-adapters, twee oortelefoons en twee montagebeugels.

 

Voordelen

 • 9″ scherm
 • draagbaar
 • batterij oplaadbaar

Nadelen

 • geen 

Universele DC12V Full HD1080p

De Universele DC12V is geschikt voor bijna alle auto’s, met een afmeting van 178 * 100 * 160 mm. Het is universeel geschikt voor alle DC12V-auto’s. Lost uw probleem op als uw auto geen dvd-speler, MP5-speler, CD-speler, FM-radio heeft. Het verbetert je rijplezier met Bluetooth Handsfree bellen. Het heeft een 1080P HD Digital Touch screen die dient als een mobiele slimme bioscoop.

Het komt met de volgende specificaties, 6,2 inch HD digitaal scherm 800 * 480 met aanraakfuntie. Een 7 kleurenknoop achterlicht, ondersteuning van het audioweergaveformaat van MP3, WMA, WAV, FLAC, APP. Het ondersteunt de video-afspeelformaat van RMVB, RM, DVD, VCD, DIVX, AVI, ASF, 3GP. Het heeft twee USB 2 poorten en een TF-kaartsleuf, BT-functie, handoproep, BT-muziek en een MOSFET-versterker van 52 W x 4 max. Vermogen. De FM-bereik is 87,5 ~ 108,0MHz (Europa), 87,5 ~ 107,9 MHz (USA), 65,0 ~ 74.0MHz (RU) en 76,0 ~ 90.0MHz (JP). Het komt met afstandsbediening functie. Je kan het uitschakelen met automatische geheugen opslagfunctie onder radio- of TF/ USB-modus. Het heeft ook een klok- en mute optie, Bass & Treble, L & R-kanaalstabilisator, AUX-functie vooraan.

Het komt met 1-weg video- en 2-weg audio-ingangsfunctie, en 1-weg video- en 2-weg audio-uitgangsfunctie voor de dvd auto, het heeft voor- en achteraanzicht Camera-ingangsfunctie (camera vooraan optioneel). En het heeft Sub-woofer uitgangsfunctie en Mirror Link met Android-telefoon. Het biedt de volgende talen opties, Chinees, Engels, Indonesisch, Russisch, Thais, Arabisch, Spaans, Hebreeuws, Oekraïens.

 

Voordelen

 • 1080p touch screen
 • 2 USB poorten
 • afstandsbediening

Nadelen

 • geen 

7″ 2 Din Quad Core

Is voorzien van, volledige RCA-video-output, touch scherm, Bluetooth, FM, ingebouwde microfoon, stuurbediening, ondersteuning voor 1080P video-play, dvd-weergave. Het heeft een duurzaam en lange levensduur en is een perfecte aftermarket-vervanging die eenvoudig te installeren is. Het heeft de volgende specificaties, het komt met een WINCE  besturingssysteem, 12V eenheidsgrootte en twee DIN schermen van 7 Inch met multi-touch screen resolutie van 1024 * 600. Het heeft stuurbediening en camera-invoer omkeren optie. Het ondersteund 1G ROM en kan uitgebreid worden naar 32GB MAXKAARTkaart.

Het heeft echter geen bluetooth optie. Het heeft wel mirror Link Screen Support. Met alleen ondersteuning voor Android mobiele telefoon. Het ondersteunt de volgende video type, DVD, DVD-R, RW, HDVD, MP4, CD-R / RW, VCD, DIVX. Audio type, MP3 en WMA worden ondersteund. Het heeft een FM-afstembereik van 87,5-108 MHz AM: 522-1080 kHz Radio IC: 7786FM-gebied: Europa, VS1, VS2, Japan en Rusland. Vooraf ingestelde stations zijn 30 (FM 3 * 6, AM 2 * 6. In het pakket zijn inbegrepen, een Radio-speler, twee draden voor het aansluiten, een afstandsbediening en een gebruiksaanwijzing.

 

Voordelen

 • 1080p weergave
 • 2 DIN schermen
 • afstandsbediening

Nadelen

 • geen 

Meer informatie dvd autospeler 

Een dvd-speler voor de auto is een apparaat waarop je een DVD kan afspelen. DVD staat voor Digital Verstile Disc, de bedoeling was om het Digital Video Disc te noemen. Dit omdat de originele bedoeling van een DVD was om video’s erop op te slaan en ermee af te spelen. Maar na de ontwikkeling ervan bleek dat het toch voor meer doeleinden gebruikt kon worden, de naam is toen gehouden op Digital Versatile Disc. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten en merken dvd-spelers op de markt. Er zijn nu zelfs dvd-spelers voor de auto. Als je een dvd speler in auto wil hebben, geven wij hieronder uitleg over 5 dvd spelers waaruit je kan kiezen.

Wil je een portable dvd speler kopen voor het bezig houden van de kinderen op de achterbank dan zijn de Muse M-995 CVB en de  Sales! 2x 9.” Touchscreen Digitaal Auto de beste opties. Ook als je iemand bent die tijdens het besturen van de auto niet afgeleid wil worden door videobeelden, dan zijn deze twee opties ideaal voor jou.

Ben jij juist iemand die de dvd-speler voorin de auto houdt dan zijn de 2 Schermen: 1x 9” Digitaal Auto, Universele DC12V Full HD1080P en de 7 inch 2 Din Quad Core WINCE de beste opties vor jou. Let wel dat de 7 inch 2 Din Quad Core WINCE geen Bluetooth functie heeft en het heeft verder alleen ondersteuning voor Android telefoons. Als je een Apple telefoon kan het een probleem worden. De 2 Schermen: 1x 9” Digitaal Auto is echter nog verder achter, het heeft geen bluetooth en geen telefoon opties. Je zou kunnen aannemen dat een simpele of verouderde uitvoering is.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder