Ijskrabber 

Ben jij opzoek naar de beste ijskrabber ? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de ijskrabbers? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een ijskrabber kopen?  Online zijn enorm veel ijskrabbers te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

DUNLOP ruitenkrabber in luxe handschoen 

Nooit meer koude handen tijdens het krabben van de bevroren ramen met deze luxe ijskrabber van Dunlop. Het komt met de volgende specificaties, afmeting 34 x 17 cm (L x B), materiaal krabber: kunststof en het materiaal van de handschoen is fleece en polyester. DUNLOP ijskrabber is een goede ijskrabber, met waterdichte handschoen gemaakt van Fleece, geeft geen koude handen meer bij het krassen van bevroren ramen. Met de DUNLOP ijskrabber met handschoen behoren natte handen en koude vingers tot het verleden. Hand blijft lekker warm bij ijsafval, met elastiek om de pols ter bescherming tegen ijs/ sneeuw. Goed waterbestendig, houdt uw hand droog bij het verwijderen van sneeuw in de besneeuwde dagen. Lengte van de scrapper is 23cm. Het is zeer stabiel en van hoge kwaliteit. De handschoen in universele maat is bijzonder zacht gevoerd en gewatteerd in standaardmaat van 35 x 17 X 2 cm. Het is verkrijgbaar in zwart, rood, blauw en groen.

 

Voordelen

 • materiaal: kunststof
 • met waterdichte handschoen
 • zeer stabiele ijskrabber

Nadelen

 • geen

Premium 360º ronde sneeuw/ ijskrabber

Vroeg in de ochtend wakker worden, je netjes klaar maken om de deur uit te gaan, je maakt de deur open en gaat naar buiten. Helaas heeft het gesneeuwd en je moet het ijs er af zien te krabben terwijl je al haast hebt. Het neemt heel tijd en inspanning in beslag om alle ijs van je ruiten weg te krabben. Tegen de tijd dat je klaar is het ook al te laar voor je afspraak. Dit probleem is nu voorgoed voorbij met deze magische ronde ijskrabber auto, het is de nieuwe oplossing. Deze ijskrabber geeft jou de perfecte tool om op een makkelijk en snelle manier alle ijs van je ruiten te verwijderen. Je kan het ook als trechter gebruiken voor het bijvullen van de ruitenvloeistof. De ronde vorm maakt het extra makkelijk om alle ijs heel snel en makkelijk te verwijderen van je autoruit. De punt van deze ijskrabber kan ook als tool dienen om echt dikke lagen ijs kapot te maken. Deze ijskrabber is ook krasvrij.

 

Voordelen

 • ronde ijskrabber
 • als trechter te gebruiken
 • punt om ijs kapot te slaan

Nadelen

 • geen 

Bellatio design gekleure ijskrabbers

Deze ijskrabbers zijn te vinden in verschillende kleuren en zijn van transparante plastiek gemaakt. Deze transparante auto krabber is van plastic. Het helpt u en uw auto ijsvrij de winter door te komen.  Deze transparante ijskrabber is van plastic. Deze ijskrabbers bieden de perfecte tool voor het verwijderen van ijs van je auto ruiten. Formaat: breedte 7,1 cm, lengte 17,7. U ontvangt 3 ijskrabbers in willekeurige kleuren.

 

Voordelen

 • set van 3 ijskrabbers
 • van transparant plastic
 • handige grip

Nadelen

 • geen 

Ijskrabber van Bavepa

Maak uw ruiten zonder krassen weer helemaal ijsvrij. Deze ijskrabber is handig en simpel in gebruik. Deze ijskrabber heeft een ander ontwerp. Deze kunt u heel makkelijk opbergen. In een bakje of in het dashboard. Dat komt, omdat hij zo klein is. Een dun laagje ij is binnen een mum van tijd verwijderd van uw ruiten.

 

 

Voordelen

 • makkelijk te gebruiken
 • opbergbaar
 • handig ontwerp

Nadelen

 • geen 

Ijskrabber 360⁰

Heb je altijd heel veel moeite met het wegkrabben van ijs van je autoruiten? Dan is deze 360° ijskrabber de oplossing. De 360⁰ ijskrabber heeft een groot voordeel ten opzichte van andere ijskrabbers, de vorm en het materiaal zorgen ervoor dat de ijs makkelijk en snel vrijkomt. Binnen een mum van tijd zijn al jouw ramen en ruiten vrij van ijs. De diameter van het ronde oppervlak is 14cm, de hoogte is 10cm het heeft een soepele werking op de ruiten. Een van de voordelen van dit product is het materiaal waarvan het product is gemaakt, het is uitstekend en voorkomt krassen op al uw ruiten. Zelfs de dikkere lagen ijs kan met de 360⁰ heel makkelijk verwijderd worden. Putjes en bobbels in het ijs zijn geen probleem voor deze ijskrabbers.

 

Voordelen

 • voorkomt krassen op ruiten
 • soepele werking op ruiten
 • unieke vorm

Nadelen

 • geen 

Meer informatie ijskrabber

Zoals je al zal weten wordt een ijskrabber in de winter gebruikt. Met een ijskrabber is het mogelijk om ijs of rijp weg te krabben van autoruiten. Het is meestal een plastic voorwerp die soms is voorzien van een messing. Met messing zou het ijs beter te verwijderen zijn zonder de voorruit te beschadigen. Er bestaat ook ijskrabber met handschoen, deze komen samen met een handschoen. Zodat je je handen kan beschermen tegen de kou. Een ijskrabber messing is een dunne koperen laag aan het uiteinde van de ijskrabber. Er zijn verschillende soorten ijskrabbers te verkrijgen, in deze koopgids geef ik uitleg over 5 waaruit je kan kiezen.

Voordat je een ruitenkrabber auto gaat kopen is het raadzaam om na te gaan wat je wil en hoe je ermee kunt omgaan. Er zijn gewone plastiek ijskrabbers, er zijn ijskrabbers met messing, en met rubbers. Verder zijn er ijskrabbers gemaakt van plastiek of kunststof. Sommige mensen beweren dat de ijskrabbers met messing krassen veroorzaakt op de ruiten, dit is echter niet helemaal waar. Als jouw auto ruiten al bedekt waren met een laagje stof of zand, asfalt afgifte dan kan dit ervoor zorgen dat er krassen ontstaan wanneer je het ijs weg krabt. Maar zoals eerder aangegeven is het ook belangrijk te weten hoe je de ijskrabber moet gebruiken. Bij te hard drukken kunnen plastieken ijskrabbers kapotgaan.

De Dunlop ijskrabber is een goeie ijskrabber, deze komt in een handschoen. Heel handig dus, maar de PREMIUM 360º is de beste ijskrabber die niet makkelijk kapotgaat. Het is gemaakt van kunststof, bij hard drukken biedt toch wel meer weerstand vanwege de vorm. En dankzij dezelfde vorm haal je veel meer sneeuw in 1 keer weg in vergelijking met de gewone ijskrabbers, het is niet voor niet uitgeroepen tot de beste ijskrabber 2020. De Bavepa is ook aan te bevelen. Met de Bavepa kan je 10cm aan oppervlakte in een rechte lijn krabben. Met de PREMIUM kan je 7.1cm krabben.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder