RDW Kenteken check Wij helpen een miskoop te voorkomen

Voer een Nederlands kenteken in…

Zoek kenteken info

Voer een kenteken in

europaNL

Wij controleren:

KM standen
Schadebedragen
Eigenarenhistorie
RDW keuringen

En meer!

MEEST VOLLEDIGE CHECK

4.8 van de 5 gebaseerd op 727 beoordelingen

Schadeverleden

✓ Schadebedrag

✓ Aantal schades

✓ Schade datum

50% van de Nederlandse auto’s heeft in het verleden schade gehad. Onze database houdt alle schade bij of het nou om lakschade of enorme kreukelschade.

In ons kentekenrapport zie je in een oogopslag terug wanneer de schade gemeld is en om wat voor een bedrag het ging. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Eigenarenhistorie

✓ Aantal eigenaren

✓ Privé & Zakelijk

✓ Registratiedatum

Benieuwd hoeveel eigenaren een voertuig heeft gehad? Kentekencheck.net geeft jou inzicht.

In ons rapport vermelden wij of het om een particuliere of een zakelijke gebruiker ging.

Hierbij vermelden wij ook de registratiedatum, zodat u precies weet hoelang het voertuig in bezit is geweest van de eigenaren.

KM Standen

✓ Correcte stand

✓ KM overzicht

✓ Registraties

Bij APK controles en onderhoudsbeurten wordt de KM stand altijd genoteerd. Helaas worden kilometerstanden wel eens terug gedraaid en is deze fraude een groot probleem in Nederland.   In ons rapport krijg je direct toegang tot de geregistreerde kilometerstanden.

Kom erachter of de gegevens van een voertuig correct zijn, controleer het nu!

Voordelen van financial leasen

Omdat de betalingen verspreidt zijn over een lange periode, zijn de maandelijkse aflossingen echter altijd aan de lage kant. Voor bedrijven is een financial lease zakelijk ook aantrekkelijk omdat de waarde van zo een auto tot het bedrijfsvermogen gerekend kan worden en er zo gelijk gewerkt kan worden aan een eigen wagenpark.

  • Nog een verschil met de operational lease is dat de lessee ook al economisch eigenaar is geworden van het voertuig. Als je voor een financial lease constructie gaat kun je tijdens de looptijd ook vaak profiteren van ondernemersvoordelen.
  • Zo kun je genieten van investeringsaftrek, versneld afschrijven en fiscale voordelen zoals de milieu investeringsaftrek (MIA) bij elektrische en waterstofauto’s.

Hoe zit het met service en aanvullende diensten?

Aanvullende diensten, zoals een verzekering, reparatie- en onderhoud of pechhulp voor onderweg worden meestal vastgelegd in het servicecontract dat je afsluit met de leasemaatschappij.

Ben je er uit en wil je de proef op de som gaan nemen? Regel alles direct online of plan een proefrit in bij een van de beschikbare leasemaatschappijen om te kijken of de leaseauto die jij op het oog hebt ook echt bij je past.

 Volledig onafhankelijke vergelijking contracten
Alles direct online regelen, of een proefrit plannen
 Als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen
 Alle informatie die je nodig hebt op 1 centrale plek

Al gehoord van de nieuwe financial lease?

Misschien heb je al gehoord van Sale and Leaseback? Met deze nieuwe vorm van financial leasen kun je jouw auto aan de bank verkopen, en deze direct weer terugleasen.

  • Daardoor blijf je in je eigen auto rijden, en beschik je direct over extra liquiditeit. Sale and Leaseback houdt dus in dat je een financial lease contract afsluit voor de (bedrijfs) auto waarin je nu rijdt.

Hoe werkt het precies?

In feite verkoop je jouw auto aan de bank, en betaal je de auto in maandelijkse termijnen af. Met de extra vrijgekomen liquide middelen kun je meer investeren in de ontwikkeling van de onderneming, terwijl je in je eigen auto blijft rijden.

  • Je kunt in je eigen auto blijven rijden, maar mét beschikbaar vermogen
  • Snelle mogelijkheid om een buffer op te bouwen voor jouw onderneming
  • Profiteer van de fiscale voordelen van financial Lease

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje naar onze vergelijker voor een overzicht van de beste leasemaatschappijen.

Leaseauto.net in het nieuws

Financial lease

Financial lease is een aparte vorm van auto leasen waarbij het eigenaarschap na afloop van het leasecontract in handen komt van de leasenemer. Deze leasevorm vertoont veel kenmerken met de aanschaf van een auto middels een financieringsmodel.

  • Bij een financial lease is er echter geen aanbetaling nodig en is de procedure om aan een auto te komen gewoonlijk ook sneller. Je kunt net als bij elke andere vorm van leasen ook gewoon kiezen uit de collectie auto’s van de maatschappij en zijn er soms ook occasions beschikbaar. Deze laatste mogelijkheid is voordelig omdat het leasebedrag dan lager uitvalt.

Je hebt ook meer verantwoordelijkheden over de auto

Bij een auto financial lease ligt de verantwoordelijkheid van het onderhoud en reparaties geheel bij de leasenemer. Dat is wel een groot verschil met de overige leasesoorten en dienen die kosten ook meegenomen te worden bij de maandelijkse betalingen.

  • Het is echter mogelijk om de betalingen omlaag te krijgen door bij het aangaan van het contract een aanbetaling te verrichten (bij sommige leasemaatschappijen kan zelfs de oude auto ingeruild worden).
  • De maandelijkse betalingen zijn voor het grootste deel waardevast omdat de auto na verloop van het huurcontract op uw eigen naam wordt overgeschreven. Daarna heb je de vrijheid om je financial lease auto te verkopen.
  • Met alle voordelen die een financial lease biedt is het belangrijk om eerst een vergelijking te maken tussen alle aanbiedingen van de leasemaatschappijen. Wie het slim aanpakt kan dan zo een leasecontract voordelig afsluiten. Bekijk alle mogelijkheden die een financial lease biedt en vergelijk alle kosten en voorwaarden.

 

WAT IS DE RDW KENTEKENCHECK?
De RDW kentekencheck geeft de basisgegevens van de RDW weer.
WAT IS DE RDW KENTEKENCHECK?
De RDW kentekencheck geeft de basisgegevens van de RDW weer.

Bekijk alle populaire financial lease merken in Nederland