Polijstmachine auto

Ben jij opzoek naar de beste polijstmachine auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de polijstmachine’s? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een polijstmachine kopen?  Online zijn enorm veel polijstmachine’s te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Wolfgang polijstmachine 

Heeft je auto krassen en wil je dit snel verwijderen? Met de wolfgang roterende auto polijstmachine wordt dit mogelijk gemaakt. Behalve krassen kan het ook waxen van uw auto versnellen, het is een dual action polijstmachine. De wolfgang polijstmachine heeft een onregelmatige beweging doordat de beweging rond de centrale spil en om zijn eigen as draait. Hierdoor heb je geen kans op verbranding en oververhitting van de lak. Deze polijstmachine heeft zes verschillende snelheden, van 2000 tot 6400 per minuut en een vermogen van 850W. Het is een hele veilige polijstmachine zonder beschadiging aan je lak. Met deze polijstmachine kun je de kleinste en meest ingewikkelde klusjes doen, het is niet zwaar en heeft een gewicht van 2.1 kg. Deze polijstmachine is geschikt voor beginners en gevorderde gebruikers. Het is te gebruiken voor zowel auto, zee en RV-voertuigen. Deze polijstmachine kan ook nadelig zijn als hij continu met een lage snelheid wordt gebruikt raakt de motor overbelast en gaat hij kapot.

 

Voordelen

 • dual action
 • zes snelheden
 • gewicht: 2.1kg

Nadelen

 • kan overbelast raken

Cosmic carpoint

De cosmic carpoint is een roterende polijst en poetsmachine. Je kunt makkelijk je gelakt autoplaatwerk poetsen hiermee. Het is heel handig te gebruiken vanwege de aan/uit schakelaar, handgreep waarvan je geen pijn krijgt en polijstwiel op maat. Je krijgt ook 2 polijstvachten mee, dit betekent dat je een hele tijd geen vachten hoeft te kopen. Deze carpoint polijstmachine doet het werk heel erg netjes, wanneer je klaar bent, straalt je auto het uit. Je kunt deze polijstmachine gebruiken voor elk gewenste auto. Het is heel stevig, omdat het gemaakt is van staal, kunststof en textiel. Deze polijstmachine is makkelijk om mee te poetsen, want het heeft een gewicht van 2.5 kg. De carpoint poetsmachine is zeer krachtig en geschikt voor alle lakken.

 

Voordelen

 • roterend
 • aan/uit schakelaar
 • gewicht: 2.5kg

Nadelen

 • geen

Hofftech polijstmachine 

De hofftech polijstmachine is een polijstmachine geschikt voor auto, boot, caravan en motor polijsten. Je krijgt een mooie glans na het polijsten. Je auto mag heel erg oud zijn, maar zodra hij gepoetst is lijkt hij helemaal nieuw en schoon. Wanneer mensen langs gaan zullen ze steeds afvragen waar je jouw auto hebt laten poetsen niet wetende dat jij het zelf hebt gedaan. Heb je geen ervaring met polijsten dan is de hofftech polijstmachine het beste machine om mee te beginnen. Je hoeft helemaal niet hard te drukken op de machine, maak de bewegingen en de machine doet zijn werk zelf totdat hij begint te glanzen en krasvrij is. De draaisnelheid zit tussen 3500 tot 6400 per minuut met een polijstmachine accu. Samen met de polijstmachine krijg je 3 maal wol poetspad en 3 maal foam poetspad. Het is een compleet auto polijstmachine set.

 

Voordelen

 • geschikt voor beginners
 • 3x wol poetspad
 • 3x foam poetspad

Nadelen

 • geen

Poseidon power tools polijstmachine

Heb je last van die krassen op je auto, dit kan gauw opgelost worden met de poseidon polijstmachine. De poseidon polijstmachine is een excentrische polijstmachine en is makkelijk te houden, want hij is licht. Het levert weinig warmte waardoor er geen risico is om door de lak heen te polijsten. Deze polijstmachine start niet in 1 keer, maar langzaam zodat je de polijstpasta niet meteen slingert. De wol pad is gelukkig wasbaar en kan meerdere keren gebruikt worden. Deze accu polijstmachine is zo stevig dat hij een langere levensduur heeft. Wanneer je diepe krassen wilt polijsten kun je een grote korrel polijstpasta gebruiken en voor lichte krassen een lichte polijstpasta. De poseidon polijstmachine is beter dan de roterende polijstmachine. Er is ook een aan en uit knop waardoor je makkelijk kunt aan en uitmaken om krampen te voorkomen. Je krijgt ook een inbussleutel mee om te reparen in geval er iets aan de hand is.

 

Voordelen

 • licht van gewicht
 • aan/uit knop
 • inclusief inbussleutel

Nadelen

 • geen

Westfalia

De westfalia is een excentrische polijstmachine. Het is beter dan de roterende polijstmachine, je kunt hiermee ook natuurlijke poetsbewegingen maken. Het is heel geschikt voor het polijsten, wassen, hoogglans en het verwijderen van krassen. Door de onregelmatige bewegingen blijven er nauwelijks schuur punten op de lak. Door de excentrische beweging wordt warmte vermindert om geen schade te leiden aan de lak. De schijven kunnen heel snel gewisseld worden dankzij de snelwisselsysteem. Er mag geen druk uitgeoefend worden op de machine, het moet evenwijdig gehouden worden op de lak. De machine heeft een vermogen van 600 watt en heeft een lang aansluitsnoer van 3 meter, je kunt het in de verte koppelen.

 

Voordelen

 • verwisselbare schijven
 • vermogen: 600W
 • aansluitsnoer: 3meter

Nadelen

 • geen

Meer informatie polijstmachine auto

Wil je de lak van je auto weer nieuw laten lijken? De polijstmachine is het geschikte machine om je auto weer een glans te geven. De beste polijstmachine auto is ook bekend als een poetsmachine. Er zijn twee soorten polijstmachines, de roterende en excentrische. Ga je voor het eerst polijsten dan kun je gebruikmaken van de excentrische poetsmachine, hiermee maak je helemaal geen fouten. Heb je al ervaring met polijsten dan is het goed om de roterende polijstmachine te gebruiken. Wij hebben zowel de roterende als excentrische poetsmachine auto. De beste merken kun je vinden bij ons, met elk hun kenmerk, maak zelf een keus dat het beste bij je past.

Wil je jouw auto weer glanzend zien? Dit kan alleen met een polijstmachine. Er zijn verschillende soorten auto poetsmachine beschikbaar, zoals de roterende en excentrische polijstmachine. Heb je geen ervaring met polijsten dan is de roterende het handigst, is dit niet het geval dan kun je de excentrische gebruiken, het is een professionele polijstmachine auto. Maar de excentrische is ook goed voor diepe krassen en het is veilig te gebruiken voor iedere autolak. De excentrische polijstmachine auto verbrand de autolak polijstmachine van de auto niet. Het geeft verder ook nog glans. Wat wel nadelig kan zijn is dat het minder snel werkt dan een roterende machine.

De roterende polijstmachine creëert iets meer warmte dan een excentrische polijstmachine. Het kan nadelig zijn, omdat het in sommige gevallen de lak wel kan verbranden, maar wij hebben de beste merken aan roterende polijstmachines die helemaal geen lak verbranden, de kans is eigenlijk zeer klein. Het is altijd goed om je eerst goed te laten informeren over welk polijstmachine het gaat, sommigen zijn goed te gebruiken door jezelf en andere door een bedrijf. Elk merk verschilt in eigenschap, maar het zijn nog steeds de beste merken die we verkopen. Laat je auto er weer nieuw uitzien met de beste polijstmachines van ons. De beste poetsmachine vind je bij ons.

 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder