RC auto

Ben jij opzoek naar de beste RC auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de RC auto’s? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een RC auto  kopen?  Online zijn enorm veel RC auto’s  te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Nikko nano vaporizR 3 

Wil je een rc auto die overal rijdbaar is? De nikko nano vaporizR 3 is heel goed te bedienen op het land, in plassen en over sneeuw, het is een 4×4 vierwiel. Het is een elektrische rc auto die volledig waterdicht is, een goede rc auto voor beginnersHet is de beste bestuurbare auto kind tevreden te stellen. Ga je op vakantie of ergens leuk met je kinderen, dan kun je het meenemen om er een leuke dag van te maken, het is geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze rc auto heeft een multi-directionele afstandsbediening met volledige functies en is zeer snel. Kinderen vanaf acht jaar kunnen gebruik maken hiervan en om het leuker te maken kunnen ze samen spelen met een ouder. De nikko nano rc auto komt zonder batterijen, het komt wel met een afstandsbediening en een handleiding met leuke tips, de batterijen van de afstandsbediening en auto krijg je niet mee. Het voordeel van de nikko nano rc auto is dat je kunt racen ermee, het heeft een 2,4 GHz transmissietechnologie. Er is zeker kans dat jouw auto gaat winnen. Je hoeft je helemaal niet druk te maken over de verbinding met de afstandsbediening, want er is bereik tot 40 meter.  

 

Voordelen

 • 4×4 RC auto
 • waterdicht
 • afstandsbediening

Nadelen

 • geen

Carrera rc auto 

De carrera rc auto heeft een 2.4 GHz functie. Deze rc auto is zeer bekend vanwege zijn achtervering en luchtbanden. Hij is zo snel dat hij, maar liefst 12 kilometer per uur nodig heeft om naar zijn bestemming te komen. Het opladen van deze rc auto is wel lang, maar dat is juist goed, omdat je er zo ook langer mee kunt rijden met de snelheid die je verwacht. Voordeel van deze auto is dat hij wordt geleverd met batterijen en het is er maar twee om de auto aan het rijden te krijgen, de batterijduur is 20 minuten rijden. De carrera rc auto is geschikt voor leeftijden van 5 tot 15 jaar. Natuurlijk mogen volwassen ook meegenieten met hun kinderen. Het materiaal waarvan de carrera auto gemaakt is, is kunststof en het is een elektrisch rc auto. De carrera rc auto is geschikt om buiten te rijden. Het is beste radiografisch bestuurbare auto die je kunt bedenken. 

 

Voordelen

 • luchtbanden
 • achtervering
 • radiografisch bestuurbaar

Nadelen

 • lange oplaadtijd 

Wonky cars 

De wonky cars rc auto is heel uniek, beste bestuurbare auto. Je kunt vooral ermee racen zowel op straat als off-road. De wonky cars heeft meerdere frequenties. Je kunt zelf een race organiseren, zoals een off-road race. Je zult zeker iedereen winnen. Deze wonky cars rc auto kan donuts draaien, obstakels beklimmen zodat je ongestoord verder kunt racen en het kan ook over zandpaden heen. Hij is heel erg stoer en daarom ook opvallend bij een ieder. De wonky cars is elektrisch en heeft een 7.2 oplaadbare accu. De afstandsbediening heeft twee batterijen nodig, maar ze worden niet meegeleverd. De cars bestuurbare auto heeft een maximale snelheid tussen 12 en 15 kilometer per uur met een 2.3GHz functie. Het is makkelijk te bedienen tot een afstand van 10 meter. De batterij gaat ook wat langer mee, namelijk 25 minuten. De wonky cars is geschikt voor zowel binnen als buiten en is zowel kinderen als volwassenen kunnen gebruik maken hiervan. De kinderen met een leeftijd tussen 5- 15 jaar. Het is een goede bestuurbare auto. 

 

Voordelen

 • 7.2 oplaadbare accu
 • meerdere frequenties
 • voor binnen/ buiten

Nadelen

 • batterijen niet meegeleverd

Overmax X-Monster 

De overmax x- monster maakt het duidelijk aan zijn naam dat hij een echt monster is. Het is de beste afstandbestuurbare auto. De wielen hiervan zijn zo enorm groot gebouwd dat hij door elk obstakel heen kan. De overmax x monster is een bestuurbare terreinauto. Het heeft 4-wiel aandrijving met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Deze rc auto heeft een oplaadbare accu die langer dan alle andere rc auto blijven, namelijk 40 minuten. De uitvoering is ook op schaal gedaan, 1:18. Het materiaal waarvan deze rc auto gemaakt is zijn kunststof en rubber. Deze auto is geschikt voor zowel binnen als buiten. En de leeftijden die hiertoe behoren zijn tussen de 13 en 99 jaar. Dus zowel volwassenen maar ook bestuurbare auto kind. Je kunt de overmax x-monster bedienen van een 100 meter, zo stoer is hij. 

 

Voordelen

 • grote wielen
 • voor binnen/ buiten
 • oplaadbare accu

Nadelen

 • geen

Blij’r Speed’r – RC Monster Truck 

De blij’r speed rc auto is een monster truck. Het is een grote auto met een schaal van 1:18 met een 100 meter bereik via de afstandsbediening. De maximale snelheid van deze rc auto is 40 kilometer per uur en het gaat ook heel lang meer wanneer hij al opgeladen is, namelijk 45 minuten. Deze rc auto is heel apart, omdat hij uit twee accu’s bestaat. Je kunt hem rijden op alle terreinen vanwege de 4×4 aandrijving. Je kunt de blij’r speed’r monster truck vergelijken met een rally voertuig, alleen is hij klein. Je hoeft je helemaal niet druk te maken over de afstand, want de batterij gaat lang mee na het opladen. Het veersysteem van deze auto is heel goed waardoor hij niet makkelijk kan kantelen. Deze rc auto heeft een laag energieverbruik, de motor raakt niet oververhit. Het leuke van de blij’r speed’r monster truck is dat hij zelfs verticale beklimmingen kan doen. Deze rc auto is geschikt voor mensen tussen de 14 en 99 jaar. De afstandsbediening bestaat uit 3 batterijen die niet worden meegeleverd. 

 

Voordelen

 • twee accu’s
 • voor alle terreinen
 • laag energieverbruik

Nadelen

 • batterijen niet meegeleverd

Meer informatie RC auto

Hou je van modellen auto’s? De rc auto is heel leuk om te bedienen, je kunt het zien als een echte auto waarmee je kunt spelen, het is de beste rc auto kind. Dingen die je niet zelf kunt doen met je eigen auto, doe je met de rc auto, het is een radiografische autoHet is een afstandbestuurbare auto. Jij of jouw kind bedient de auto zelf en het is ook mogelijk hem op te voeren. Sommige van deze auto’s gebruiken echte brandstof of zijn elektrisch. Een rc auto is heel goed om de band te versterken tussen je kinderen, samen spelen is nooit zo leuk geweest. Er zijn verschillende soorten en merken. Keuze zat om er eentje naar jouw smaak rc auto kopen. 

Wil je spelen met je kinderen nog leuker maken? Je bent nooit te oud om met auto’s te spelen. De rc auto is daarom niet zomaar een auto, het is speciaal gemaakt voor zowel jong als oud. Als je de rc auto bestuurt, lijkt het alsof je een echte auto aan het rijden bent, maar in een verkleinde versie. Er zijn verschillende soorten rc voertuigen, elk van ze heeft zijn eigen kenmerk en eigenschappen. Je kunt daarom zelf bepalen welke het beste is voor uw kind. Maar wil je er een voor jezelf, omdat auto’s je hobby zijn dan kan dat ook. In je vrije tijd kun je je bezighouden hiermee, het is ontstressend, je bent zeker een hele tijd met een glimlach bezig.

Wil je de band versterken met je kind dan kun je dit ook aanschaffen, je kind zal zeker blij zijn hiermee, vooral als je een drukke ouder bent en niet makkelijk tijd vrij krijgt. Het leuke van deze rc auto is dat je het overal kunt meenemen waar je denkt dat je het kunt besturen, gelukkig zijn de batterijen vervangbaar. De rc auto is zodanig opgebouwd, zodat je helemaal niet druk hoeft te maken over beschadiging. Hij kan op alle terreinen zoals zand, obstakels of sneeuw en kantelt niet. Een rc auto is zeker aangeraden in huis, bestuurbare auto beste koop. Het is een hele goede manier om naar buiten te gaan voor frisse lucht of ontspanning. Wil je een radiografisch bestuurbare auto kopen? Zoek niet verder, wij hebben de beste rc autos 2019 van topkwaliteit met de beste merken voor een zeer scherpe prijs.  

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder