Sneeuwketting

Ben jij opzoek naar de beste sneeuwketting? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de sneeuwkettingen? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een sneeuwketting  kopen?  Online zijn enorm veel sneeuwkettingen  te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

10stks Auto Sneeuw Tyre

Deze bandenketting geeft een goede grip aan jouw banden op sneeuw, zand of sneeuwmodder. Het brengt ook geen schade aan je banden of de wegdek. Het kan tegen lage temperatuur en verdraagt slijtage. Deze ketting zorgt voor een zeer comfortabele rit, met minimale trillingen geluidslast. Is geschikt voor de grond bedekt met hoge stijfheid legering stroeve ijs. Het is voor maximale tractie met minimale remafstand en slippen. Met de korte lengte en de dwarsketting is deze sneeuwketting de beste voor het verminderen van slijtage en breuk. Het is eenvoudig deze sneeuwkettingen plaatsen, het heeft een makkelijk te bedienen kettingspansysteem. En past voor de lengte van band tussen 235cm en 295cm.

 

 

Voordelen

 • geen schade aan banden
 • verdraagt slijtage
 • minimale trillingen geluidslast

Nadelen

 • geen

Greenblue Auto anti-slip kettingen

Voor hergebruik kan je gewoon de bescherming buigen en de band van de klem wegtrekken. Deze banden zijn voorzien van een dubbele gesp die zorgt voor een betrouwbare montage op het stuur. De spikes geven de mogelijkheid tot veilig reizen in sneeuw en andere moeilijke omstandigheden. Snelle en eenvoudige montage, zelfs in 2-3 minuten. We gaan uit van sneeuwkettingen auto 5 voor elk aangedreven wiel. Je weet nooit wanneer sneeuwkettingen om moet om het slechte weer op de weg voor te zijn, bereid je nu voor op de winter. Het is gemaakt van 100% PA66 nylon, met hoogte spikes van 11,5 mm. De afmetingen zijn 19,6 mm x 850 mm. Het heeft dubbele bescherming tegen het openen van de sluiting.

 

 

Voordelen

 • voorzien van dubbele gesp
 • met spikes
 • 100% PA66 nylon

Nadelen

 • geen 

vidaXL Sneeuwketting

Deze sneeuwkettingen bieden extra grip en houvast op een sneeuwbeslagen weg. Je kan ze heel makkelijk en simpel aanbrengen, dit kan zonder de auto te hoeven verplaatsen. Om te weten welke ketting het best bij jou past kan je de maattabel raadplegen. Hier vind je informatie over alle maten, zodat je geen fouten maakt bij je keuzen. Het model is KN 80, gemaakt van staal met een diameter van 3,5 mm. De ketting breedte is 12 mm, het Ö-norm V5117 getest en eenvoudig te bevestigen. Het wordt meegeleverd met twee sneeuwkettingen, een onderhoud set, vier ketting links en twee plastic handschoenen.

Voordelen

 • biedt extra grip
 • gemaakt van staal
 • komt met onderhoud set

Nadelen

 • geen 

PAT auto sneeuwketting 12mm

Als je iemand bent die houdt van racen, dan zijn deze kettingen de beste oplossingen voor jou in het winterseizoen. Ze zorgen ervoor dat je niet wegglijdt op gladde oppervlakken waardoor je veilig blijft tijdens slechte weersomstandigheden. De sneeuwkettingen zijn makkelijk te bevestigen, voordat je het aanschaft moet je wel nagaan of jouw bandenmaat voorkomt. Het past namelijk op de volgende bandenmaat: 215/ 65-16, 215/ 70-15, 225/ 55-16, 225 / 55-17, 225 / 60-16, 225 / 65-15, 235 / 50-17, 235 / 55-16, 235 / 60-15, 245 / 40-18, 245 / 45-17, 255/ 40-17, 255 / 55-16. De verpakking heeft 1 paar sneeuwkettingen van 12 mm, KN110. Het is geschikt voor passagiersauto’s met een velgmaat van 12″ tot 18″.

 

Voordelen

 • makkelijk te bevestigen
 • biedt grip
 • ketting van 12mm, KN110

Nadelen

 • geen 

vidaXL Sneeuwkettingen auto universeel  

Deze sneeuwkettingen bieden extra grip en houvast op een sneeuwbeslagen weg. Je kan ze heel makkelijk en simpel aanbrengen, dit kan zonder de auto te hoeven verplaatsen. Om te weten welke ketting het best bij jou past kan je de maattabel raadplegen. Het model is KN 80, gemaakt van staal met een diameter van 3,5 mm. De ketting breedte is 12 mm, het Ö-norm V5117 getest en eenvoudig te bevestigen. Het wordt meegeleverd met twee sneeuwkettingen, een onderhoud set, vier ketting links en twee plastic handschoenen. Past bij banden met de volgende afmetingen: 15″: 225/ 70-15 16” : 215 / 65-16, 215 / 70-16, 225 / 60-16, 235 / 60-16 17″ : 225 / 55-17, 245 / 45-17, 255 / 40-17 18″ : 245 / 40-18, 245 / 45-18, 265 / 35-18.

 

Voordelen

 • extra grip en houvast
 • model: KN80
 • gemaakt van staal

Nadelen

 • geen 

Meer informatie sneeuwketting

De vraag, wat zijn sneeuwkettingen, komt nu zeker op bij jou. Een sneeuwketting biedt de mogelijkheid om je autobanden of de banden van je andere motorvoertuigen een betere grip te geven op een ondergrond dat bedekt is met sneeuw. Sneeuwkettingen werden in 1904 uitgevonden door Harry D. Weed in Canastota, New York. Sinds toen tot nu zijn er al verschillende sneeuwkettingen op de markt. Tijdens de sneeuwkettingen test 2019 zijn er verschillende sneeuwkettingen getest en benoemd tot de beste. Heel veel halfords sneeuwkettingen behoren ook hierbij. Wil je sneeuwkettingen kopen, dan geef ik in deze koopgids uitleg over 5 beste sneeuwkettingen.

Alvorens mensen een sneeuwketting kopen vragen ze zich vaak af wat zijn goede sneeuwkettingen en sneeuwketting waar te koop? Een goede sneeuwketting biedt goeie grip op de weg en is sterk. Er zijn kettingen met manuele spanning, jij bepaalt de spanning handmatig. Er zijn ook kettingen met automatische spanning, deze besparen montage tijd. Ze zijn wel duurder dan manuele spanning. En dan heb je alternatieve kettingen, de textiele ketting is een voorbeeld hiervan. De Greenblue is een voorbeeld. Alvorens je een sneeuwketting koopt, ga na wat de band afmeting is van je autoband. En hoe je de sneeuwketting het best wil bevestigen. Indien je vaak in de hoge bergen rondrijdt om op de pistes te raken of in geval van de afwezigheid van winterbanden, zijn de metalen kettingen onontbeerlijk.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder