Stoelverhoger auto

Ben jij opzoek naar de beste stoelverhoger auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de stoelverhogers? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een stoelverhoger kopen?  Online zijn enorm veel stoelverhoger  te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Zitverhoger voor kinderen

De autostoel verhoger voor kinderen is heel veilig en comfortabel om mee te rijden. Je kind zit heel erg comfortabel, het is zacht en bevat armsteuntjes waarop ze hun handen kunnen rusten. Je kunt de smalle zitverhoger makkelijk bevestigen en je kind kan nog steeds de gordel omdoen. Behalve voor auto’s kan hij ook gebruikt worden in je huis als een tafel te hoog is, je kunt hem dan bevestigen op een stoel. Kinderen kunnen de zitverhoger vies maken met eten of drinken. Gelukkig is het afneembaar vanwege het materiaal en de hoes kan gewassen worden in de wasmachine. De zitverhoger is geschikt voor zowel jongens als meisjes met een gewicht tussen 15 en 36 kg, dit ligt tussen de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Deze stoelverhoger voldoet aan de Europese richtlijnen volgens CE. de gordel van de autostoel kan makkelijk onder de armsteunen, zodat jouw kind veilig zit. En de gordel voor het bovenlichaam zit iets aan de zijkanten, zodat het de nek niet irriteert. De zitverhoger is gemaakt van geplastificeerd katoen.

 

Voordelen

 • bevat armsteuntjes
 • afneembare hoes
 • bevat een gordel

Nadelen

 • geen

Acr zitverhoger

De Acr zitverhoger is een universele auto zitverhoger. Dat wil zeggen dat hij geschikt is voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kilo tussen de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Deze autostoel voldoet ook aan de normen voor veiligheidssysteem voor kinderen. Het materiaal is van piepschuim en zit heel comfortabel. Ze zitverhoger is bedekt met een hoes, zodat je het makkelijk kunt wassen, wanneer hij vies is geworden. De Acr zitverhoger is voor zowel jongens als meisjes. Het is zo voordelig dat je zelfs twee of drie van de zitverhogers naast elkaar kunt plaatsen. Het weegt niet zwaar dus makkelijk om mee te nemen. Als je uit de auto stapt, kun je hem in je hand houden en meelopen naar binnen. Je kunt het ook veilig opbergen in je huis, want het neemt niet veel ruimte.

 

Voordelen

 • materiaal: piepschuim
 • geschikt voor 15 -36 kilo
 • licht van gewicht

Nadelen

 • geen 

Bxs zitverhoger

Met de bxs zitverhoger kun je de kinderen makkelijk vervoeren in de auto, ze zitten heel veilig en comfortabel, heel anders dan de zitverhoger volwassenen. Kinderen houden ervan om te eten en drinken wanneer ze in de auto zitten, maar het vervelende is wanneer ze jou steeds moeten roepen om hun fles te houden. De bxs zitverhoger heeft 2 inklapbare fleshouders waarin ze hun flesje kunnen leggen, ze kunnen ook wat snoepjes erin doen. Geen zorgen meer over een natte stoel of natte kleding doordat ze het steeds op hun houden. De bxs zitverhoger is heel zacht, verder heeft het ook 2 armleuningen. De zitverhoger is niet zwaar, dus je kunt hem makkelijk verplaatsen. Is de bekleding vies geworden dan kan dat makkelijk afgenomen worden of je kunt het ook wassen in de wasmachine op 30 graden. De bxs-200 is getest en goedgekeurd, het voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. De zitverhoger is geschikt voor zowel jongens als meisjes met een leeftijd tussen 6 tot 12 jaar.

 

Voordelen

 • fleshouders
 • 2 armleuningen
 • bekleding afneembaar

Nadelen

 • geen

Audrey trading

De audrey trading is geschikt voor zowel jongens en meisjes van 3,5 tot 12 jaar. Dit ligt tussen een gewicht van 15 tot 36 kg. De audrey trading is heel makkelijk te bevestigen in je auto en ook makkelijk te verplaatsen. Je kunt het ook in een hoekje opbergen wanneer je het niet gebruikt. De zitverhoger auto neemt helemaal niet veel ruimte in beslag. De kinderen zitten heel veilig en comfortabel in de auto. Je hoeft niet te vrezen dat je een bekeuring zult krijgen voor het niet vastmaken van hun gordel, omdat de audrey trading zodanig is opgebouwd om de gordels makkelijk om te doen. De gordels voelen niet vervelend aan hun nek of buik, het is een 3 puntsgordel. Het materiaal waarvan hij gemaakt is, is schuim. Je kind zit veilig erin en kijkt naar voren.

 

Voordelen

 • makkelijk te bevestigen
 • 3-puntsgordel
 • gemaakt van schuim

Nadelen

 • geen

Zitverhoger autozitje

De zitverhoger is heel handig om te gebruiken in je auto. Je kind geniet van het uitzicht en jij als ouder kunt ook makkelijk via de achteruitkijkspiegel toezicht houden op uw kind. De zitverhoger is zeer comfortabel en veilig, vooral hoe je de gordels makkelijk om kunt doen. Je kunt de autostoel zitverhoger overal gebruiken waar hij goed bevestigd kan worden, zoals de auto, stoel of in je huis. Je kind is daardoor ook op zijn gemak en verveelt niet. Is je kind moe van het zitten dan kan hij zijn armen rusten op de armsteuntjes. Heeft je kind de beste zitverhoger auto vies gemaakt, geen probleem, het kan gebeuren, het zijn nou eenmaal kinderen. Je kunt de hoes gelukkig makkelijk afnemen of wassen in de wasmachine. Deze zitverhoger kan zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden, want het heeft 3 verschillende kleuren. De leeftijd voor gebruik ligt tussen 3 tot 12 jaar.

 

Voordelen

 • met gordels
 • armsteuntjes
 • afneembare hoes

Nadelen

 • geen

Meer informatie stoelverhoger auto

Wil je jouw kinderen veilig laten meerijden in je auto? De zitverhoger is de juiste oplossing hiervoor. Het is geen stoelverhoger auto volwassenen, maar een kinder stoelverhoger. Het is niet veilig om je kinderen achterop te laten zitten, terwijl je geen goed uitzicht hebt over hun. Als ze op een stoelverhoger zitten dan kun je beter zien wat ze doen en zitten ze ook veilig. De zitverhoger auto volwassen is weer anders. Voor de kinderen is het ook niet prettig om zo laag te zitten in de autostoel, ze kunnen niet goed uit hun raam kijken. Op den duur gaan je kinderen vervelen en onrustig worden.

De zitverhoger zorgt er nog steeds voor dat je rugsteun auto in balans is. Wil je de kinderen laten genieten van het autoritje, schaf nu een zitverhoger aan. Wij hebben de beste zitverhoger voor verschillende leeftijden.Wil je jouw kind laten genieten het uitzicht tijdens rijden? De zitverhoger geeft, jou en je kind meer plezier in het verkeer. Wij hebben de beste stoelverhoger auto. Je hoeft geen zorgen te maken dat ze gaan vallen of een ongeluk gaan krijgen, omdat ze goed bevestigd zijn en ook gordels om hebben. De auto rugsteun zorgt ook voor comfort. De zitverhoger stoel peuter is ook geschikt voor kleuters en kinderen tot 12 jaar.

Het voordeel van de zitverhoger is dat je niet gaat vervelen, omdat hij hoger zit. In sommige van de stoelverhogers heb je ook een armsteun of een flessenhouder. Je kind houdt zichzelf bezig met het eten en drinken, terwijl jij rustig aan het rijden bent. Een ander voordeel zijn de gordels, ze zijn zo goed bevestigd dat het je kind niet irriteert. De gordel zit laag onder de heupen en goed over de borstkas. De gordel glijdt niet af van zijn armen. Doordat de gordel goed is bevestigd, voorkom je botbreuken of ernstige verwondingen. Als het niet goed geplaatst is kan het voor ernstige verwondingen in de buik en organen zorgen.

Volgens de EU-voorschriften is een zitverhoger vereist vanaf de leeftijd van 4 jaar oud en 15 kg gewicht. Al onze zitverhoger met rugleuning best getest. Ben je allang op zoek naar een zitverhoger, wacht niet langer en kies er een uit bij ons. Het verschilt veel van de autostoel verhoger voor volwassenen. Wij hebben verschillende merken beschikbaar met elk hun eigenschap. Heb je een jongen of meisje dan kun je zelf bepalen welk kleur bij hun past, wij hebben ook verschillende kleuren. Het is de beste verhoogkussen auto, heel anders dan de stoelverhoger volwassenen.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder