Vochtvreter Auto

Ben jij opzoek naar de beste vochtvreter auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de vochtvreters? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een vochtvreter kopen?  Online zijn enorm veel vochtvreters te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Pingi vochtvreter auto

Onmisbaar voor in de auto in het herfst en winterseizoen. Deze vochtvreter is de perfecte middel om beslagen autoruiten en andere vocht grelateerde problemen te voorkomen (denk aan vocht geur verwijderen). Deze effectieve vochtkiller trekt vocht geur in de auto als een magneet uit de lucht en laat d.m.v. de gepatenteerde indicator zien wanneer hij vol is.

Je kan het gewoon in de microwave herladen en is weer goed voor hergebruik. Je hebt geen navulling nodig, het gaat zo jarenlang mee. Het komt in een voordeel pakje van twee. De indicator verandert van lila-blauw naar licht roze als het pakje verzadigd is. Je moet het altijd op een microwave bestendig oppervlak plaatsen in de microwave. Bij een 600watt microwave is het binnen 6 minuten ready voor gebruik. Je kan het ook herladen in de zon, dit duurt echter langer. Het herladen zorgt ervoor dat alle vocht op een hygienische manier verdampt en het pakje weer klaar is voor hergebruik, de indicator kleur wordt weer blauw hierdoor.

 

 

Voordelen

 • voordeel pak van 2
 • trekt vochtgeur uit de auto
 • herbruikbraar

Nadelen

 • geen 

Pingi luchtontvochter

De Pingi is de beste middel om vochtproblemen als beslagen ruiten en vervelende geuren vanwege vocht in de auto of boot te voorkomen. Dit product van Carpoint is een auot-ontvochtiger die vocht als een magneet uit de lucht trekt en vasthoudt. Het is zodanig ontworpen dat het niks laten weglekken. De indicator geeft tijdig aan wanneer het product vol zit, je kan het dan eenvoudig herladen in de magnetron. Met deze ontvochter kan je alle vochtproblemen in je auto aan, denk aan geur verwijderen auto. Je kan het ook voor je boot of camper gebruiken. Het neemt makkelijk alle vocht en damp op uit de lucht en laat niks lekken. De indicator geeft aan wanneer het tijd is om het product te herladen. Dit kan je makkelijk in de microwave doen. De carbon-look maakt ook dat het mooi oogt in je auto of elk andere ruimte.

 

 

Voordelen

 • handige indicator
 • ontrekt vochtige lucht uit auto
 • herladen in magnetron

Nadelen

 • geen 

Pingi auto luchtontvochter

Dit mag eigenlijk in geen auto missen. Deze moderne en kleine vochtvreters geven voor 15% meer vocht absorptie uit de lucht van je auto. Je ontvangt twee ontvochtigers voor een zeer voordelige prijs. Het heeft de volgende kenmerken, het is * 2x 350 gr. Het gaat jaren mee, druipt niet, is veilig en aantrekkelijk in design. De indicator geeft tijdig aan als de ontvochtiger vol zit, dit is een gepatenteerde indicator. Om te hergebruiken doe je het een paar minuten in de magnetron doen en ze zijn weer klaar voor gebruik.

Bepaalde luchtontvochtigers hebben kans op lekken en veroorzaken van vervelende waterdamp vlekken in je auto, deze Pingi ontvochtiger is zodanig gemaakt dat dat nooit gaat gebeuren. Als de vochtvreter vol zit kleurt het zakje licht roze. Je kan het dan in de microwave leggen om te herladen. Na 6 minuten is je vochtvreter voor de in de auto al ready om weer gebruikt te worden.

 

Voordelen

 • 2 ontvochtigers
 • met handige indicator
 • absorbeert vochtige lucht uit auto

Nadelen

 • geen

LIMPRO auto ontvochter

Onmisbaar voor in de auto in het herfst en winterseizoen voor geur uit auto verwijderen. De LIMPRO is jouw perfecte strijdmiddel tegen vocht en damp in je auto. Het trekt alle vocht op een effectieve manier uit de ruimte, de indicator meld je optijd wanneer je het moet herladen. Je kan het in de microwave doen en hij binnen enkele minuten ready voor hergebruik. Je hebt geen hervulling nodig, dit product kan jarenlang meegaan. Per pak krijg je twee LIMPRO ontvochtigers van 400 gram elk in XL. Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van bruin naar licht roze/ wit. Je kan het pakje het best op een microwave bestendig bord zetten alvorens je het in de microwave doet. Je kan het in de zon herladen, maar dit duurt langer dan een microwave.

 

 

Voordelen

 • strijdmiddel tegen vocht
 • met indicator
 • geen hervulling nodig

Nadelen

 • geen

Rubson navullingen

Deze vochtvreters zijn niet alleen voor de auto, je kan ze bijna elke ruimte met vochtproblemen plaatsen. Denk hierbij aan toilet, badkamer, bergruimtes etc. Voor toepassing, plaats je de Tab met de blauwe kant naar beneden en sluit het apparaat. Wanneer de vulling uitgewerkt is, de gietdop openen en de zoutoplossing uit het reservoir in het toilet gieten. Indien er residu achter blijft, het toestel spoelen met water en een nieuwe vulling plaatsen, hierna je handen wassen. Deze pack biedt de volgende gebruikersvoordelen, 360 graden luchtcirculatie voor optimaal contact met de vochtige lucht, eerste druppel al na 24 uur, tot 40% efficiënter dan klassieke vochtopnemers en het bestrijdt muffe geuren. In de verpakking krijg je 6 Stuks navullers van 450gr. De ontvochting werkt voor 120 m³ en het geeft een neutrale geur.

 

Voordelen

 • 360 graden luchtcirculatie
 • voor elke ruimte
 • 6x navullers

Nadelen

 • geen

Meer informatie vochtvreter auto

Het doel van een vochtvreter auto of auto ontvochter is om condens te voorkomen, de vocht vreter zorgt ervoor dat alle vocht uit de lucht wordt onttrokken en jouw auto ruiten niet worden beslagen. Ook helpt het bij vochtige geur verwijderen. Vaak genoeg heb je bij vocht ophoping in de auto last van een muffe geur in auto, deze muffe geur door vocht kan verholpen worden. Als je geintresseerd bent in het kopen van vochtvreters of vochtvreter huren, blijf dan lezen. Er zijn verschillende soorten vochtvreter voor in de auto. In deze koopgids geef ik informatie over 5 vochtvreters.

Als je last hebt van beslagen ruiten, strepen op de ramen, bevriezing van condens, schimmel, schade van elektronica, roest, vlekken door meeldauw en muffe geuren in de auto dan is een vochtvreter de beste oplossing voor jou. Een vochtvreter is een meestal een klein zakje of kussentje dat je bijna overal in de auto kan leggen. De meest logische plek is direct achter de voorruit. Hoe dichter je het zakje bij de voorruit plaatst, hoe sneller het vocht dat zich daar verzamelt zal worden opgenomen. Je kan het ook op de middenconsole plaatsen om verschuiving tijdens het rijden te voorkomen.

Hoeveel vocht vreters je nodig hebt hangt echt van het vocht in je auto af. De Pingi vochtvreters zijn heel populair, ze zijn makkelijk in gebruik en gaan jaren mee. De LIMPRO doet echter ook niet eronder, het heeft ongeveer dezelfde kenmerken en eigenschappen. De RUBSON echter is een multi bruikbare ontvochter, het is niet alleen voor de auto. Je kan het voor zoveel meer gebruiken. Het moet echter steeds nagevuld worden, op de lange termijn kan dit duurder uitkomen. Verder is het aan te raden om altijd na te gaan wat de vocht veroorzaakt in je auto, kijk of je een lek’ in je auto hebt.

 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder