Auto polish

Ben jij opzoek naar de beste auto polish? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de polish? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een auto polish kopen?  Online is er enorm veel auto polish te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Cartec perfect polish 

Cartec Perfect Polish is een speciale combinatie van cleaner en wax, het zorgt voor een diepe, duurzame glans en bescherming. Maakt doffe lakken weer nieuw en verwijdert krassen. Je kan het zowel met de hand als een machine aanbrengen. Deze lak polish werkt snel die een diepe glans geeft aan je auto of boot, dit is ook nog duurzaam, wan thet blijft heel lang. Deze poetsmiddel auto is een poets met een unieke combinatie aan fijne polish en hoogwaardige wax ingredienten. Deze zorgen voor de diepe glans en bescherming die lang meegaat. Je kan de Cartech Polish voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s aanbrengen, het beste is echter om bij krassen eerst de Cartec Lakreiniger te gebruiken. Het komt in handige fles met doseerdop, met een inhoud van 500ml. Cleaning tip: gebruik de wax nooit in de volle zon. Zorg voor zowel een schone poetsdoek als een schone microvezel uitpoetsdoek.

 

Voordelen

 • geeft diepe glans
 • duurzaam
 • beschermt de lak

Nadelen

 • geen 

Sonax auto polish

Alle auto’s komen met een speciale lak die jij als eigenaar moet onderhouden voor het behoud van de glans en de lak zelf.  Je auto rijdt namelijk in weer en wind en komt in aanraking met zon en regen. Tijdens het schoonmaken moet je dus ook je autolak goed onderhouden. Met reinigen wordt het verwijderen van vuil aan het oppervlak van de auto. Je kan hierbij denken aan zand, stof, roestvlekken, asfalt en ander vuil. Als na het wassen van je auto de oppervlak stroef en bobbelig aanvoelt met de vingers, dan heeft vuil zich gehecht aan de oppervlakte. Je kan de Sonax AutoPolish gebruiken om onvolkomenheden en vuil te verwijderen van het oppervlak. Polishing houdt het voeden van het oppervlak in, waardoor glans bereikt wordt. Voor auto-eigenaren die gek zijn op glans is dit middel een must-have. Het is een middel tegen lichte krassen en matte lakken. Het biedt reiniging, verfrissing van de kleur en bescherming van de oppervlakte aan. Handmatig en machinaal te gebruiken.

 

 

Voordelen

 • voedt het oppervlak
 • beschermt het oppervlak
 • geeft een diepe glans

Nadelen

 • geen

Motip auto poets

Een polijstmiddel zorgt voor de glans en straling van jouw auto, het is een middel om altijd in huis t hebben. Indien je opzoek bent naar een kwalitatieve polijstmiddel die ook nog betaalbaar is, kijk dan naar de Motip Auto Poets. Je auto polijsten is zeer goed voor de auto en het geeft de auto weer een mooi uiterlijk. Motip heeft speciale polish voor een bepaalde kleur. Dit polijstmiddel komt met pigment, dit zorgt voor het verbergen van de oppervlakte met krassen voor zowel metallic als non-metallic ondergrond. Deze Colour Polish is beschermend en polijstend tegen de invloeden van het weer. Het vermindert ook hechting van vuil door de siliconen die voorkomen erin. Voor het polijsten van de auto heb je de juiste middelen nodig, je keuze voor Motip Care Polish is al een goed begin. Voordat je begint, moet je de inhoud goed omschudden en zorg ervoor dat de ondergrond goed schoon en droog is. Als dat in orde is, kan je met een zachte droge doek de polijst aanbrengen en tot hoogglans uitpoetsen. Je kan hiervoor ook een polijstmachine gebruiken.

 

Voordelen

 • komt met pigment
 • werkt beschermend
 • vermindert hechting van vuil

Nadelen

 • geen

FRST body polish 

Een 100% katoenendoek of eem microvezel is de beste optie voor het wassen van je auto. Deze beschermen de afwerklaag van de auto tegen vuil en andere stofdeeltjes die vast komen te liggen op de auto oppervlak. Als je synthetische doeken gebruikt kan je de autolak beschadigen. Oudere auto’s zijn vaak niet afgewerkt met een blanke lal, waardoor de lak kan afgeven aan het doekje. Het is belangrijk om bij gebruik van meerder middelen een ander doek te gebruiken voor elke middel, de middelen kunnen namelijk in aanraking met elkaar chemische reacties creëren die schadelijk kunnen zijn voor de autolak. Het is ook aangeraden om een auto niet met huishoud spullen te wassen, deze kunnen schadelijk zijn en vreten aan de autolak. De First Body Polish is zodanig ontworpen dat het gebruikt kan worden voor alle laksoorten en chroom. Het zorgt voor een effectieve en snelle reiniging en bescherming van de oppervlakte. Je kan het ook gebruiken om lakken die beschadigd en verweerd zijn te herstellen. Het laat ook geen witte strepen op vegen achter op de ongelakte delen van de auto. Het geeft bij 1 gebruik al een mooie en diepe glans.

 

Voordelen

 • beschermt het oppervlak
 • diepe glans
 • voor alle laksoorten 

Nadelen

 • geen 

Waxximo brilliant polish 

Waxximo Brillant Polish is een formule die innovatief is, het is een polish dat makkelijk aan te brengen is op verschillende soorten lak. Je kan deze lak zowel met de hand al smet een machine snel en efficiënt bewerken op de oppervlakte. Het verbergt lichte krassen op auto’s, boten, caravans etc. en het geeft een diepe glans. Deze polish is ontworpen met het oogpunt op het terugbrengen van glans op verweerde auto’s, boten, campers etc. Het heeft een speciale samenstelling, die handmatig gebruik en machinaal gebruik toestaat.Voor gebruik dient u de fles goed om te schudden, het best is om bij opslag dit product te beschermen tegen vorst.

Waarschuwing: dit product bevat ontvlambare vloeistof en damp en kan allergische huidreactie veroorzaken. Het is schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.  Houd het buiten bereik van kinderen. Indien je medisch advies nodig na het in contact komen met dit product, is het handig de verpakking mee te nemen.

 

Voordelen

 • verbergt lichte krassen
 • handmatig/ machinaal gebruik
 • voor verschillende soorten lak

Nadelen

 • geen

Meer informatie auto polish 

Auto polish is een special product dat jouw autolak een glans geeft. De originele verflaag van een auto kan vervagen, de polish voor autolak geeft het weer een mooie glans. Een car polish heeft geen schurende middelen erin, een autopolish biedt eigenlijk geen bescherming, maar het voedt de lak voor een mooie glans. Ook is de auto polish wax ontworpen om kleine onvolkomenheden aan het oppervlak, zoals krassen, vlekken en oxidatie, te verwijderen. Sommige auto wasspullen zijn wel agressiever dan anderen. Ze worden niet gemaakt om bescherming te bieden aan de verflaag van je auto, maar om de verflaag te corrigeren. Opzoek naar de beste polish voor auto? Hieronder volgt informatie en uitleg over 5 beste auto polish.

Bij het auto polish kopen is het handig om de volgende punten in acht te nemen, namelijk waarvoor koop je het, zijn er oneven heden aan je auto, hoe ga je het aanbrengen (heb je additionele middelen nodig), en natuurlijk moet j ook nagaan of het product geen agressieve stoffen bevat. Wil je auto verf kopen? Of wil je liever auto wax kopen, je kan kiezen voor Cartech Perfect Polish of SONAX Autopolish, beide zijn perfect voor het geven van een glans en verwijderen van kleine oneffenheden.

Indien je echt beschadigingen aan de verflaag wil bewerken kan je liever voor de FRST Body Polish kiezen, FRST Body Polish zorgt voor een snelle en effectieve lakreiniging en bescherming en het is geschikt voor het herstellen van verweerde lakken en beschadigingen. Indien je kiest voor de Waxximo is het wel aan te raden om de instructies en waarschuwingen goed door te nemen. De Waxximo kan echter wel voor meer dan een auto gebruikt worden, het is geschikt voor een doffe auto, motor, boten, caravan en camper. De MoTip Auto Poets is perfect voor een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur. Het beschermt ook jouw autolak tegen weersinvloeden.

 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder