1. reizen
  2. Beste gps tracker auto

Beste GPS tracker 2024? Onze top 10 GPS trackers

Laatst bijgewerkt: 14 dec. 2022 

Maak je je zorgen over je dierbaren en wil je ze altijd kunnen volgen?

Onze GPS Tracker is de perfecte oplossing! Je kunt hun locatie op een kaart zien en zelfs grenzen instellen zodat je waarschuwingen krijgt als ze zich buiten een bepaald gebied begeven.

Je kunt je ontspannen in de wetenschap dat je dierbaren altijd veilig zijn, waar ze ook zijn. Dit toestel is ook perfect voor bedrijven die hun werknemers of voertuigen in de gaten moeten houden. Krijg vandaag nog gemoedsrust met onze GPS Tracker!

Benieuwd welke GPS tracker als beste uit de bus is gekomen? Check de nummer 1.

admin

Top 5 beste GPS trackers

Om je de beste aanbevelingen te kunnen doen, hebben wij een groot aantal GPS trackers getest en vergeleken. De top 5 hieronder wordt gevormd door de, in onze ogen, beste 5 GPS trackers op basis van diverse criteria.

Ben je benieuwd welke GPS tracker volgens ons het beste is? Lees dan snel verder.

Bekijk ook

Naast onze GPS tracker review ook benieuwd naar andere producten? Bekijk dan ook onze lijsten van beste producten hieronder:

1. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker review gekomen:

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker voor uw auto, dan is de Tracemaster type 90 de perfecte keuze. Deze best verkochte tracker van Tracemaster is eenvoudig in gebruik en draadloos, zodat u uw kostbare bezit altijd in de gaten kunt houden.

Via de gratis gebruiksvriendelijke App of het online platform kunt u in realtime zien waar uw voertuig zich bevindt via een overzichtelijke Google Maps kaart. U kunt ook routes terugkijken die tot 3 maanden geleden zijn gereden, zodat u kunt nagaan waar een voertuig is geweest en welke route het heeft afgelegd. Bovendien kunt u zien met welke snelheid het voertuig is gereden. Alle instellingen kunnen eenvoudig in de app worden aangepast.

2. Geosat professionele motorfiets GPS tracker review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende Geosat professionele motorfiets GPS tracker review gekomen:

De inbraak in auto's is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit komt doordat moderne dieven zeer geraffineerd zijn geworden in hun methoden. Ze hebben de kunst onder de knie om snel in auto's in te breken en weg te rijden zonder ontdekt te worden. Hierdoor voelen autobezitters zich gefrustreerd en hulpeloos. Gelukkig is er nu een manier om uw auto te beschermen tegen deze dieven - met de moto GPS tracker auto.

De moto GPS tracker auto is een klein, discreet apparaat dat u snel en eenvoudig in uw auto kunt installeren. Het werkt op een spanning tussen 10V en 30V DC, waardoor het compatibel is met de meeste auto's op de markt. De tracker is ook spatwaterdicht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat hij door water wordt beschadigd.

3. TKMARS Mini GPS tracker review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende TKMARS Mini GPS tracker review gekomen:

Als u op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker voor uw auto, kijk dan niet verder dan onze eigen gps tracker auto! Deze GPS tracker is een complete set die wordt geleverd met alles wat u nodig heeft voor de installatie. Plaats gewoon een 2G-netwerk SIM-kaart in de locator en configureer de APN-informatie. Het is echt zo eenvoudig! En als u ooit problemen hebt met de configuratie, staat ons team altijd klaar om te helpen.

4. Auto volgsysteem GPS Tracker - Magneet review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende Auto volgsysteem GPS Tracker - Magneet review gekomen:

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om uw auto te allen tijde te kunnen volgen, dan is de GPS Tracker de perfecte oplossing. Dit eenvoudig te gebruiken apparaat biedt nauwkeurige realtime tracking van de locatie van uw voertuig, zodat u altijd weet waar het is. En omdat u geen maandelijks abonnement hoeft te nemen, is het een uitstekende waarde.

U kunt de locatie van uw auto in realtime zien via de gratis gebruiksvriendelijke app of het online platform. De duidelijke Google Maps-kaart geeft een nauwkeurige locatie, plus u kunt eerdere routes en gereden snelheden bekijken. Alle instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast in de app.

5. GPS tracker – Zonder Abonnement review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende GPS tracker – Zonder Abonnement review gekomen:

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker? Zoek niet verder dan de GPS Tracker Auto. Dit top-of-the-line tracker systeem is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke app. Plus, de GPS Tracker Car heeft de mogelijkheid om mee te luisteren, dus u kunt hem op elk moment bellen om op te nemen en te luisteren. U kunt ook de geschiedenis bekijken van routes die tot 90 dagen geleden zijn gereden. Dus of u nu de bewegingen van uw eigen auto of die van iemand anders wilt volgen, de GPS Tracker Car is de perfecte keuze.

Top 6 – 10 beste GPS trackers

Heb je de top 5 voor GPS trackers bekeken, maar nog geen product gevonden dat bij jou past? Dan hebben we gelukkig nog vijf andere producten in deze top 10.

Hoewel deze overige 5 GPS trackers volgens ons niet de beste GPS trackers zijn, zijn het wel nog altijd producten die goed werken en niet gaan teleurstellen. In onze top 10 GPS tracker nemen we namelijk alleen producten mee die een minimale voldoende score behalen.

Bekijk ook deze producten

6. GPS Tracker Kind - GPS Tracker auto review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende GPS Tracker Kind - GPS Tracker auto review gekomen:

Bent u op zoek naar een manier om uw dierbaren te volgen wanneer ze uit het zicht zijn? Of u nu een jong kind, een oudere ouder of een geliefd huisdier heeft, de WBTT GPS Tracker is de perfecte oplossing. Met dit apparaat kunt u gemakkelijk uw familielid of huisdier in real time lokaliseren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

De GPS tracker is zeer eenvoudig te gebruiken. Plaats de tracker in de rugzak van uw kind (of in de auto, draagmand voor uw huisdier, enz.) en hij begint de locatie van uw kind te volgen via een speciale app op uw mobiele telefoon.

7. JOMY GPS Tracker – Auto review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende JOMY GPS Tracker – Auto review gekomen:

De JOMY GPS Tracker is perfect voor iedereen die een oogje op zijn voertuigen wil houden. Met deze tracker kunt u gemakkelijk al uw voertuigen in de gaten houden en alles onder controle hebben. De tracker is ook uitermate handig voor diegenen die willen starten met een voertuigvolgsysteem. Met de tracker kunt u alle transporten op de voet volgen, zodat u altijd precies weet waar iedereen is en hoe lang ze erover doen om ergens te komen. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken GPS tracker, dan is de JOMY GPS Tracker de perfecte keuze!

8. Auto VolgSysteem - GPS Tracker review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende Auto VolgSysteem - GPS Tracker review gekomen:

Bent u op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker? Zoek niet verder dan de Long Bear Rich GPS Tracker. Deze best verkochte GPS tracker van LongBearRich is perfect voor het volgen van uw auto, fiets, of ander bezit. Met zijn interne GSM/GPRS antennes en GPS nauwkeurigheid tot 5 meter, zult u altijd in staat zijn om uw bezittingen in de gaten te houden. De tracker wordt bovendien geleverd met een Nederlandstalige handleiding en Engelstalige helpdeskondersteuning, zodat u hem altijd effectief kunt gebruiken. Bovendien is de tracker met zijn kleine formaat (9 cm x 7,2 cm en 2,2 cm dik) en gewicht (168 gram) zeer draagbaar en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

9. Mini GPS Tracker Kind - GPS Tracker Kat review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende Mini GPS Tracker Kind - GPS Tracker Kat review gekomen:

Als u op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker met de nieuwste functies, dan is onze mini A8 real time GPS/GPRS tracker perfect voor u. U zult uw kind, huisdier of familielid met gemak kunnen volgen, en weten dat ze altijd veilig zijn. Maar deze tracker is niet alleen voor uw gemoedsrust - het is ook een uitstekende veiligheidsmaatregel tegen diefstal. Met onze lange standby-tijd en gebruiksvriendelijke interface kunt u uw auto (of een ander waardevol object) met gemak volgen. Neem geen risico's - geef uzelf het geschenk van gemoedsrust met onze mini A8 real time GPS/GPRS tracker.

10. TKSTAR GPS Tracker - GPS Tracker auto scooter fiets review

Op basis van uitvoerig testen en vergelijken zijn we tot de volgende TKSTAR GPS Tracker - GPS Tracker auto scooter fiets review gekomen:

Als u op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker voor uw auto, kijk dan niet verder dan de TKSTAR GPS Tracker. Dit apparaat maakt elk voertuig traceerbaar, zodat u altijd kunt weten waar het is. De locatie wordt doorgegeven via een sterk GPS-signaal, zodat u altijd een nauwkeurige meting hebt. Bovendien zijn de app en website eenvoudig te gebruiken, zodat u altijd de locatie van uw auto in de gaten kunt houden. Met de TKSTAR GPS Tracker weet u zeker dat uw auto altijd veilig en gezond is.

Unknown

Conclusie beste GPS tracker 2024

Hoewel er een aantal verschillende GPS trackers op de markt zijn, geloven we dat de tien opties die we op een rijtje gezet hebben de beste zijn om je auto veilig te houden. We hopen dat je de perfecte optie voor je behoeften vindt en dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je auto gestolen wordt.

Vraag en antwoord GPS trackers

 

Welke GPS tracker is de beste keuze?

Op basis van onze tests en vergelijkingen is in 2024 het volgende product de beste: Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker .

Dit wel niet zeggen dat de overige GPS trackers niet goed zijn. We raden je aan om zelf ook een vergelijking te maken om zo de beste keuze te maken.

Is jullie GPS tracker review betrouwbaar?

Ja, want we testen uitvoerig en hebben zelf geen voorkeur voor een specifiek product. We worden dan ook niet betaald om een specifieke GPS tracker hoger in de top 10 te zetten.

Waar letten jullie op bij de GPS tracker vergelijking?

Wanneer wij GPS trackers vergelijken voor deze top 10, letter we onder meer op gebruiksgemak, functionaliteit, levensduur en natuurlijk de prijs-/kwaliteitverhouding. Zo weten we zeker dat wij de beste GPS tracker aanraden.

Waar kan ik een GPS tracker het beste kopen?

Voor iedere GPS tracker in deze lijst hebben we gelijk een betrouwbare webshop gezocht waar je het product kan kopen. We verkopen de producten niet zelf, maar helpen je dus wel om een goede plek te vinden waar je een GPS tracker kan kopen.

Gemakkelijk GPS trackers vergelijken? Let op deze dingen

Hoewel we uitgebreid de producten op deze pagina testen en onderling vergelijken, kan het zijn dat je zelf op andere dingen let of simpelweg zelf je onderzoek wil doen. Ga je GPS trackers vergelijken om de beste keuze te maken, waar let je dan op?

Hoewel je de producten niet kan testen, is het goed om in elk geval te kijken naar bijvoorbeeld het merk, de eigenschappen van ieder product (zijn er extra’s ten opzichte van andere merken) en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan kan je een inschatting maken van de prijs-/kwaliteitverhouding en zo een GPS tracker kiezen die voor jou het beste is.

Disclaimer: Hoewel we uitgebreid testen en zo goed mogelijk de verschillende GPS trackers met elkaar vergelijken, kunnen smaken verschillen. Wij worden niet betaald om bepaalde producten hoger of juist lager te zetten in de top  10 GPS tracker. Wel krijgen we een kleine vergoeding wanneer je een GPS tracker via deze pagina koopt. De verkoop gaat niet via ons, wij zijn niet verantwoordelijk voor het product of de verzending.

Gepubliceerd op: 27 jun. 2022