Auto racebaan

Ben jij opzoek naar de beste auto racebaan? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de auto racebanen? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een auto racebaan kopen?  Online zijn enorm veel auto racebanen te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Hot Wheels

De hot wheels racebaan is een geschikte auto racebaan cars speeltje voor kinderen van 5 tot 8 jaar. De lift van deze hot wheels is zo goed dat het gemotoriseerd werkt, het brengt auto’s zelfs tot bovenaan de garage. Er is niet alleen 1, maar 5 auto’s die meekomen in de verpakking. Het is heel leuk om de auto’s te laten racen. Je kunt zelf bepalen welke racebaan auto het snelst is door de route te bepalen door middel van de afzettingen en de hoeveelheid actie die er is tijdens de rit. Dit speeltje is gemaakt van kunststof. Het heeft geen controller, maar dat is geen probleem, want je kunt als ouder mee helpen om dit te bedienen. Je kind vind het zeker super leuk om mee te spelen met jou en de band wordt versterkt.

 

Voordelen

 • set van 5 auto’s
 • van kunststof
 • gemotoriseerde lift 

Nadelen

 • geen controller 

VTech

De VTech is heel leuk om mee bezig te zijn, je kind kan aan een grote race meedoen. Dit speelset heeft een racebaan met afstandsbediening om Rick RC Raceauto te besturen. Het race naar vier stunt plaatsen om de tofste stunts te laten doen. Jij als ouder kan meespelen door de vlag te bewegen om de race te beginnen. Je kunt ook de route-wisselaars gebruiken om een route te kiezen. Het leuke van deze speelset is dat je naar de leuke reacties kunt luisteren vanwege de 9 magische sensors. Je kunt ook tegen andere RC raceauto’s racen en win de wedstrijd. Jouw kind krijgt de titel van kampioen van Toet Toet Auto’s stad. De VTech is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

 

Voordelen

 • met afstandsbediening
 • 9 sensors
 • afstandsbediening

Nadelen

 • geen

Carrera

De carrera racebaan cars is een heel leuk speelset, het komt met 2 auto’s, de auto’s hebben licht, dit maakt het nog leuker om te spelen in het donker. Doe je mee aan een wedstrijd dan wint jouw kind de wedstrijd, want de auto’s hebben turboboost. Het is geschikt voor racebaan kinderen met een leeftijd van 4 tot 13 jaar. De carrera is gemaakt van kunststof en zeer aantrekkelijk voor de kinderen, omdat het vele kleuren heeft. De carrera heeft geen controller, maar jij als ouder kan wel meehelpen. Het heeft gelukkig wel USB. De baanlengte van de carrera is behoorlijk lang, 4,9 meter. Je kind gaat helemaal niet vervelen van de race.

 

Voordelen

 • gemaakt van kunststof
 • 2 auto’s met licht
 • baanlengte: 4,9meter

Nadelen

 • geen

Wonky Monkey

De wonky monkey is een racebaan met een 2.5 meter lange baan. Het is zeer aantrekkelijk voor de kinderen, omdat het licht geeft in het donker, het heeft een glow in the dark techniek. De raceauto heeft LED-verlichting. Je kunt als ouder meedoen met je kind door de baan op te bouwen, het bestaat uit 165 baandelen. Wilt je kind in de avond nog spelen, dan kun je het gezellig maken met deze speelset. Behalve de kleuren is deze speelset zeer kleurrijk, heel aantrekkelijk voor de kinderen. De wonky monkey speelset is geschikt voor kinderen tot 3 jaar en is gemaakt van kunststof. Kinderen zijn gek op speeltjes die licht geven, vooral als het gaat om heel jonge kinderen.

 

Voordelen

 • baan lengte: 2.5meter
 • auto met led-verlichting
 • materiaal: kunststof

Nadelen

 • geen

Exost

De exost is heel uniek en is geschikt voor wat oudere kinderen van 5 tot 10 jaar. Het heeft high speed race cars met een 3D racebaan gemaakt van buizen. Je kunt je kind helpen met het bouwen van de racebaan door de buizen in elkaar te schuiven. Het is een racebaan met looping. Wanneer je de sets met elkaar verbindt bouw je een hele grote racebanen. Je kind wint deze wedstrijd zeker, want elk auto heeft een turboknop. De auto kan zelfs een sprong maken, het heeft 5 challenges en bestaat uit 14 gebogen buizen, 2 lange buizen en 5 korte buizen. Verder nog 1 set inhaal buizen, 1 set spring buizen, 2 ingangsbuizen en 2 raceauto’s met controllers. Je kunt zelf kiezen wat voor soort racebaan je wilt, wil je een loop, een helling of een lange rechte weg. Het is zeer geschikt voor je kind, want hij bouwt zijn skills op. De batterijen zijn oplaadbaar en is op te laden via USB.

 

Voordelen

 • 3D racebaan
 • batterijen oplaadbaar
 • verschillende challenges

Nadelen

 • geen

Meer informatie auto racebaan

Wil je jouw kind verrassen met een leuk racebaan speelgoed? De auto racebaan is het beste cadeau. Maar heb je als hobby racen en kun je het niet in het echt doen? Dan is de auto racebaan het beste speeltje. Je kunt het ook samen gebruiken met je kind, een heel leuk bezigheid om de band te versterken. Het is een proffesionele racebaan. Er zijn verschillende soorten auto racebanen. Wij hebben de beste racebaan merken. Welke past het beste bij jouw kind? Er is keuze genoeg. Spelen is nog nooit zo leuk geweest! Zoek niet verder en schaf snel een auto racebaan aan.

Wil je jouw kind skills doen opbouwen? Dit kan zeker met de auto racebaan van ons. Wij hebben verschillende soorten autoracebanen, elk met zijn eigen functie. Kinderen houden van kleur en licht. Sommige van onze speelset is zeer kleurrijk en sommige geven ook licht. Je hoeft je niet druk te maken dat jouw kind niet gaat kunnen spelen hiermee, omdat er verschillende leeftijden aan verbonden zit. Je kunt de eerste keer ook meehelpen, jouw kind vind het zeker leuk als je meehelpt, dit maakt het nog leuker voor hem.

De band tussen jullie wordt ook versterkt. Je vind het als volwassen zeker ook leuk om bezig te zijn met dit speelset, vooral als racen jouw hobby is. Je kunt jouw ervaring via de speelset leren aan jouw kind. Een cars racebaan is een heel goed speelset, sommige van de race auto’s maken een sprong en sommige van de banen hebben zelfs een helling. Het is alleen maar lachen tijdens het spelen. Je kunt de speelset zodanig plaatsen dat je niet elke keer hoeft op te bouwen. Het neemt niet veel ruimte in beslag. Zoek niet verder en koop bij ons de beste racebaan sets.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder