Nekkussen auto

Ben jij opzoek naar de beste nekkussen auto? Wij hebben research gedaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Bespaar vele euro’s door gebruik te maken van onze vergelijking. Wil je je zelf meer verdiepen in de nekkussens? Lees dan onze volledige gids om zelf tot een conclusie te komen.

Wil je een nekkussen auto kopen?  Online zijn enorm veel nekkussen te vinden, maar hoe zorg jij ervoor dat je de beste optie kiest? Het doen van eigen onderzoek is enorm belangrijk. Daarom hebben wij je een handje geholpen. Op deze pagina kun je direct onze onderzoeksresultaten bekijken. De resultaten zijn verwerkt in een uitgebreid verslag, maar ook in een compacte tabel. 

Ben je in een haast? Ga dan direct naar de vergelijkingstabel om een keuze te maken.  Als je de tijd hebt raden we je aan om de hele koopgids door te nemen zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Bavepa opblaasbaar nekkussen

De bavepa opblaasbaar nekkussens is een universele nekkussen. Je kunt hem makkelijk opblazen wanneer je het nodig hebt. Het is te gebruiken in de auto, trein of vliegtuig, maar ook op elk moment wanneer je, jou nek wilt laten ontspannen. Een ieder kan er gebruik van maken, zolang je vind dat je nek ontspanning nodig heeft, kun je gebruik maken hiervan. Het is makkelijk te verplaatsen en hij beschadigt niet vanwege het opberghoesje. De bavepa nekkussen is lekker zacht en comfortabel, het is gemaakt van polyester en katoen. Het nekkussen is niet alleen geschikt voor de nek, maar ook voor het achterhoofd, de pijn vanuit je nek loopt door tot naar je achterhoofd. Het is niet prettig om zo te rijden. Ga je op een lange reis met de auto en wil je even een dutje doen voordat je weer gaat rijden? Dan kun je de bavepa opblazen en rusten.

 

Voordelen

 • materiaal: polyester/katoen
 • opblaasbaar
 • voor nek en achterhoofd

Nadelen

 • geen

Cabin max nekkussen 

De cabin max reiskussen is gemaakt van nekkussen foam en biedt ondersteuning voor nek, hoofd en schouders. Dit is de ideale nekkussen om mee te reizen. Ga je op een lange reis dan kun je dit meenemen, het wordt een avontuurlijke reis. De cabin max nekkussen is zacht en comfortabel. Reizen met een vliegtuig duurt heel erg lang, de hele tijd zitten kan nekpijn geven, deze memory-foam nekkussen biedt zo goed mogelijke ondersteuning voor uw hoofd en schouders, hals en nek gedeelte. Het is ook goed te gebruiken tijdens korte reizen zoals in de trein of auto. Deze reiskussen is voordelig, want je kunt hem gemakkelijk mee nemen in uw handbagage. Vanwege spanning aan je nek en hoofdgedeelte kan er ook spanning over je heel lichaamsspieren ontstaan, dit wil je liever voorkomen tijdens reizen. Gelukkig heeft deze nekkussen memory foam een afneembare katoenen hoes, je kunt hem makkelijk wassen. Als je hem gewassen hebt, kun je het weer dichtritsen in het nekkussen.

 

Voordelen

 • nekkussen foam
 • afneembare hoes
 • voor nek/hoofd/schouders

Nadelen

 • geen

Vk-dutch trading nekkussen

De VK- dutch trading nekkussen is heel geschikt om mee te reizen in de auto, vliegtuig of trein. Het is heel zacht, maar zeer geschikt als ondersteuning voor je nek, hoofd en schouder. Volgens de wetenschap is een nekkussen geadviseerd wanneer je zittend gaat slapen. Je hoeft niet te vrezen dat je half gaat slapen, je bent net zo in een diepe rust net als op bed. Wanneer je op je eindbestemming aankomt, ben je volledig uitgerust tijdens het reizen, je krijgt helemaal geen klachten na het reizen. Deze reiskussen is helemaal niet vervelend om te bevestigen, je kunt hem makkelijk omdoen. Het is makkelijk om het mee te nemen in je bagage, hij neemt niet veel ruimte. Je mag hem ook in je handen houden als hij niet in je koffer past, hij is helemaal niet zwaar. Soms zijn de echte kussens ook niet zo gezond als het nekkussen. De VK-nekkussen zit er enkele extra kussen verwerkt waardoor het extra comfort creëert voor je nek en hoofd. De VK nekkussen is ook bestendig in de wasmachine, geen zorgen als het vies wordt.

 

Voordelen

 • ondersteun nek/hoofd/schouders
 • makkelijk schoon te houden
 • extra comfort

Nadelen

 • geen

Travelmore

Reis je vaker dan is de travelmore het ideale reiskussen. Door de U-vorm geeft dit volledig ondersteuning aan je hoofd, hals en nekgedeelte. Hij is op de juiste formaat gemaakt waardoor je hem ook mee kunt nemen in je rugtas of koffer. Een heel zachte comfortabele reiskussen voor het vliegtuig, auto en trein, geschikt voor lange en korte reisjes.het is heel vervelend als je de hele tijd moet zitten op den duur krijgt je rug ook veel klachten. Zodra je hoofd neerlegt op een nekkussen ga je merken dat je pijn langzaam verdwijnt. De travelmore nekkussen komt compleet met een masker voor de ogen. Soms krijg je de neiging om je ogen open te doen, omdat je het niet gewend bent om zittend te slapen, maar met deze oogmasker krijg je alle rust, omdat er geen lichtinval is. Heb je te veel spullen in je handtas? Maak je niet druk, je krijgt ook een bijbehorende tas waarin je de nekkussen kunt zetten. Ben je bang dat iemand van achteren je nekkussen gaat trekken? De travelmore nekkussen heeft touwtjes die je kunt vastbinden om je nek. De hoes is lekker zacht en beschadigt het nekkussen niet, want het is van fluweel. De hoes is ook wasbaar en kun je hem weer afritsen en wassen. De reiskussen is zacht, want hij is gemaakt van memory foam nekkussen. Voordeel van het memory foam is dat hij weer naar zijn oorspronkelijke vorm gaat nadat hij ingedrukt is.

 

Voordelen

 • kussen met U-vorm
 • fluwelen hoes
 • van memory foam

Nadelen

 • geen

Ai sleep nekkussen

De ai sleep nekkussen komt samen met een slaapmasker en oordoppen. Dit is zeer voordelig, omdat je zo volledig je rust kunt krijgen. Zittend slapen is niet comfortabel en ook niet goed voor de gezondheid. Maar gelukkig is dit wel mogelijk met de ai sleep nekkussen, het is zeer comfortabel en ook goed voor de gezondheid. Je kunt heerlijk met je hoofd tegen het kussen aan liggen. Dit nekkussen is gemaakt van traagschuim nekkussen, voordeel hiervan is dat het drukverlagend werkt op de spieren en huid. Het is ortophedisch nekkussen. Je kunt de ai sleep makkelijk verplaatsen. Door het materiaal blijven er geen vieze geuren achter, zoals zweet. Als je iemand bent die niet kan slapen met licht of geluid, dan kun je de ai sleep nekkussen aanschaffen, omdat het compleet met oogmasker en oordopjes komt.

 

Voordelen

 • met slaapmasker en oordoppen
 • orthopedisch nekkussen
 • van traagschuim

Nadelen

 • geen

Meer informatie nekkussen auto

Krijg je een gespannen nek van het rijden in je auto? Een nekkussen is de juiste oplossing daarvoor. Het nekkussen auto kan vooral gebruikt worden wanneer je lange ritten maakt. Met een gespannen nek rijden is niet prettig, er kunnen zelfs ongelukken ontstaan. Het is een hele goede neksteun auto. Een nekkussen kun je ook gebruiken wanneer je tv aan het kijken bent of werkt met je computer, zo lang achter het scherm geeft je een pijnlijke nek. Neem af en toe een pauze en lig achterover op het nekkussen. Wanneer je ontspannen bent kun je weer beginnen. Wil je een nekkussen kopen, dit kan zeker bij ons. Wij hebben verschillende soorten nekkussens.

Ga je vaker op reis en slaap je moeilijk? Met het beste nekkussen kun je eindelijk zittend slapen. Zittend slapen is niet goed voor de gezondheid, maar met deze speciale nekkussens wordt het wel mogelijk gemaakt. Elk auto nekkussen is weer met een ander materiaal gemaakt, dit is niet zomaar. Er zijn zoveel voordelen die daarachter schuilen, bijvoorbeeld goed wasbaar of het houdt geen stinkende geur achter. De nekkussens zijn heel goed ontworpen voor de gezondheid.

Zit je te lang en krijg je last van je rug, schouders en nek? Doe een nekkussen om en voel de pijn verdwijnen. Wanneer je geen nekkussen om hebt, is je hoofd niet stabiel, onbewust beweegt hij waardoor de spieren gespannen raken. Maar met het reiskussen nek, rust je hoofd volledig erop. Het nekkussen is niet alleen voor auto’s of reizen met de trein en nekkussen vliegtuig, maar ook wanneer je denkt te gaan bankhangen. Met een nekkussen hoef je niet lang te slapen en je bent al volledig uitgerust. Er zijn verschillende merken auto kussen nek. Wil je er een die goed past tijdens jou reis? Zoek niet verder, want bij ons heb je de beste reiskussen merken met extra accessoires.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder

Ook interessant

Tablethouder