Het is tijd voor een nieuwe auto! Heb je jarenlang gebruik gemaakt van dezelfde auto? Een splinternieuwe auto zou geen kwaad doen. Misschien heb je gespaard om een Benz je droom auto te kopen, het duurt soms jaren voordat je zo een dure auto kunt kopen. Weet je dat je met opbrengsten uit crypto eerder je droomauto kan kopen? Je hebt zeker van bitcoin of ethereum gehoord, de twee bekendste digitale munten. Met het investeren in crypto, heb je de kans om je levenssituatie op een ander niveau te brengen.

Direct betalen met crypto

Bitcoin en andere crypto munten zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, tegenwoordig kun je rechtstreeks met crypto betalen als je ze bezit. Als je een auto wilt kopen met crypto zoek eerst uit welke auto winkels crypto accepteren. Ook als je genoeg crypto hebt gespaard heb je keuze uit meer dan 1 auto. Weet je dat je met 1 bitcoin ongeveer 5 auto’s kan kopen? Het is mogelijk, het enige wat je moet doen is investeren. Let ook op de koers, bekijk samen met de autohandelaar de koers zodat jullie op een lijn staan.

Tesla kopen met bitcoin

Tesla is een van de grote bedrijven die miljoenen investeert in de grootste munt bitcoin. Ze hebben veel vertrouwen in bitcoin en dit maakt dat meer mensen gaan investeren in crypto. Tesla is een bedrijf dat elektrische auto’s verkoopt en accepteert ook bitcoin als betaalmiddel. Ze zijn in het begin van dit jaar ermee begonnen, maar het is nog niet mogelijk in alle landen voorlopig is het alleen Amerika. In Nederland zijn er ook bedrijven die bitcoin of een ander cryptomunt accepteren. Als je in meerdere crypto’s wilt investeren, bekijk de Vechain koers verwachting 2025 en NASDAQ aandelen index.