Voor autoliefhebbers zijn er tijdens deze lockdown tijden genoeg manieren om zich te vermaken met hun favoriete hobby. Je hebt nu ineens veel meer tijd om die oude seizoenen van Top Gear terug te kijken, je droomauto op te zoeken op occasionsites of dat ene racespel eens helemaal uitspelen. Gelukkig blijft het hier niet bij want tegenwoordig zijn er ook verschillende gokkasten te vinden die compleet in het thema van auto’s staan. In dit artikel zullen we er een aantal bespreken zodat jij zo snel mogelijk een mooie slotmachine hebt gevonden die bij jouw favoriete auto stijl past. De gokkasten die we bespreken zijn afkomstig van spelontwikkelaars die samenwerken met betrouwbare online casino’s.

Drive: Multiplier Mayhem

Deze gokkasten speelt zich af in een wereld ver in de toekomst en heeft een hele futuristische stijl als uitstraling. De spelontwikkelaar NetEnt heeft hier weer een prachtig exemplaar van een spel weten af te leveren. Al racend door de straten ben je op zoek naar winnende symbolen. Met wilds, multipliers en gratis spins uit het bonusspel kan je je tegenstanders uiteindelijk verslaan. Weet jij de nitro te pakken om extra mooie prijzen binnen te slepen?

Wild: Chase: Tokyo Go

De Zweedse spelontwikkelaar Quickspin heeft een fantastisch spel afgeleverd met Wild Chase: Tokyo Go. Je bevindt je al snel middenin een spannende achtervolging van jouw eigen geslaagde overval in de Japanse hoofdstad. Met een enorme buit aan diamanten, contant geld en dure horloges probeer jij te ontsnappen door te driften in de straten van Tokyo. Het doolhof van wolkenkrabbers zorgt ervoor dat je voor een interessante uitdaging komt te staan. Heb jij het in je om de buit binnen te slepen en vol te kunnen cashen?

24 Hour Grand Prix

Dit spel is ontwikkeld door de spelontwikkelaar Red Tiger en volledig geïnspireerd op de 24 uurs Le Mans die in 1966 is verreden. Je kan de sfeer vergelijken met de film Ford vs. Ferrari, een smaakvolle retro stijl zorgt ervoor dat je enorme nostalgische gevoelens zult ervaren bij het spelen van deze gokkast. De grafische details komen scherp voor de dag en zullen je een fijne spelervaring geven. Auto’s als de Ford GT40, Porsche 906 Carrera en de Ferrari 330 P3 ontbreken niet! Als jij van de circuit racesport bent is dit misschien wel een gokkast voor jou!