De auto is niet meer weg te denken in onze samenleving en geldt dat natuurlijk ook voor alles dat er daar mee te maken heeft. Daar vallen onder ander het kopen, verkopen en natuurlijk het onderhoudt onder en is het wel handig wanneer alles onder één dak te vinden is. wie een kijkje op de website van Cardoen neemt zal al gauw merken dat er aan alles gedacht is en er een groot aantal vestigingen verspreidt over het hele land te vinden zijn.

Terecht wordt er van een autosupermarket gesproken

Cardoen richt zich er dus op om een allesomvattende dienstverlening aan te bieden waar de klant natuurlijk centraal staat. Dat is ook te merken aan het 7 op 7 concept welke inhoudt dat de vestigingen elke dag, dus ook op de zondag, open zijn. hierdoor kan een ieder wel de juiste dag vinden om er eens een kijkje te nemen en een blik te werpen op de ruim 1000 nieuwe auto’s die in voorraad zijn. geen lange levertijden dus en rij je wel snel weg in jouw nieuwe aanwinst. De Cardoen reviews staan ook bol van de positieve ervaringen op het gebied van de prijs omdat die dankzij een efficiënte en slimme bedrijfsvoering altijd aan de lage kant zijn.

Het leuke van Cardoen is dat er geen voorkeur is voor een bepaald merk en er daarom nieuwe auto’s te vinden zijn van mar liefst 25 merken. Een ruimere keuzemogelijkheid krijg je dus niet en zit het ook goed met het onderhoud na de aanschaf. Een nieuwe auto kopen is nogal een forse uitgave en dient het optimaal dan ook optimaal plaatsvinden. Dat kan bij elk Cardoen Service Center gebeuren en heb je recht op een waarborg die je tot 7 jaar kan laten oplopen. Dat betekent jarenlange zorgeloos autoplezier en bestaat er ook de mogelijkheid om na die periode de auto in te ruilen.

Een kijkje op de website van Cardoen maakt het mogelijk om de auto’s in het assortiment te bezichtigen en bekijk je ook de optie om jouw auto bij Cardoen te verkopen zonder daarbij verplicht te zijn om daar een andere aan te schaffen.