Ben je op zoek naar geschikte auto-onderdelen en accessoires voor je auto en wens je deze zelf te repareren, verbeteringen aan te brengen of de oude auto herstellen? In de online auto shop AUTODOC.nl kun je alle benodigdheden voor jouw auto vinden tegen de beste prijzen. In dit artikel zullen wij het hebben over de auto shop voor onderdelen.

Het assortiment van AUTODOC.nl

De online shop AUTODOC.nl beschikt over een breed assortiment aan verschillende soorten auto-onderdelen. Of het nou gaat om rem –en wrijvingsblokken, bougies, luchtfilters, banden, lampen en auto carrosserieën. Verder ben je bij deze online shop ook terecht voor alle auto-onderdelen van topkwaliteit van bekende producenten zoals Bosch, Sachs, Beru, Ate etc… Ze beschikken over auto-onderdelen van alle leidende merken zoals BMW, Audi, VW, Ford, VOLVO, Nissan en nog andere bekende merken.

Uitzoeken van de onderdelen

Het zoeken naar auto-onderdelen op AUTODOC.nl gebeurd heel simpel en snel. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je voor auto-onderdelen duur betaald. Voor het zoeken naar de juiste onderdelen voor de auto, kun je makkelijk het kentekennummer invoeren waar staat “zoeken op kenteken”. Twijfel je nog aan de onderdelen die te voorschijn komen, dan kan je gebruik maken van het ander zoekfunctie. Hier moet je enkele gegevens van de auto invullen: het merk van de auto, het model en de motor(type). Aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld, krijg je een overzicht van de juiste auto-onderdelen.

Bestellen en betalen

Heb je een onderdeel gevonden tijdens het zoeken en wil je die bestellen? Op AUTODOC.nl is het ook gemakkelijk om de onderdelen te bestellen. Wat jij moet doen is eerst kijken als het product beschikbaar is. Indien het beschikbaar is kun je het selecteren, daarna wordt het verpakt en binnen 1-2 werkdagen na de betaling verzonden. Je kan van de volgende betaalmogelijkheden gebruik maken, namelijk: creditcard, PayPal, bank overschrijvingen, iDeal en betalen per fractuur.