De Tesla Model 3 is een geweldige elektrische auto die steeds populairder wordt. Maar wat maakt deze auto nog beter? Functionele accessoires die het rijden in de Model 3 nog comfortabeler en handiger maken. In dit artikel delen we de must have accessoires voor jouw Tesla Model 3. Dus wil jij het jezelf nog makkelijker maken, dan lees je hier welke functionele Tesla Model 3 accessoires bestellen het handigst is, om zowel de veiligheid als het rijcomfort te verhogen. Daarbij is het wel belangrijk om te vermelden dat het met de standaard veiligheid en het comfort van de Model 3 natuurlijk gewoon goed zit, maar dit net even een beetje extra geeft.

Beschermende zonneschermen

De zon kan behoorlijk fel zijn, vooral wanneer je lange ritten maakt. Gelukkig zijn er beschermende zonneschermen verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen voor de Tesla Model 3. Deze schermen houden niet alleen de zon buiten, maar bieden ook privacy en bescherming tegen nieuwsgierige blikken. Zo kun je comfortabel genieten van je rit, zonder dat de zon je verblindt of mensen naar binnen kunnen gluren. Vooral in combinatie met een erg goede Tesla Model Y spoiler zal je merken dat je auto er direct een stuk sportiever uit komt te zien.

Op maat gemaakte vloermatten

Je wilt natuurlijk dat je Tesla Model 3 er altijd als nieuw uitziet. Daarom zijn op maat gemaakte vloermatten een absolute must-have. Deze matten passen perfect bij het interieur van de Model 3 en beschermen de vloer tegen vuil, modder en andere viezigheden. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken, waardoor je interieur er altijd fris uitziet. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je regelmatig met de stofzuiger door je auto gaat, zodat je de auto netjes en schoon houdt.

Draadloze oplader

Niets is vervelender dan een lege telefoon tijdens het rijden. Met een draadloze oplader voor je Tesla Model 3 hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Je legt simpelweg je telefoon op de oplader en hij wordt draadloos opgeladen. Geen gedoe met kabels meer, maar gewoon gemak en comfort. Nog handige is om dit te combineren met een telefoonhouder, zodat je je telefoon niet in de hand hoeft te houden.

Achteruitrijcamera upgrade

Achteruitrijden in een auto kan soms lastig zijn, vooral als je geen goed zicht hebt op wat er achter je gebeurt. Een achteruitrijcamera-upgrade kan dit probleem verhelpen. Deze accessoire geeft je een duidelijk beeld van wat er achter je gebeurt, waardoor je veiliger en gemakkelijker kunt manoeuvreren. Zo voorkom je potentieel gevaarlijke situaties en bescherm je niet alleen jezelf, maar ook andere weggebruikers.

Bagageruimte organizer

De Tesla Model 3 biedt al voldoende opbergruimte, maar met een bagageruimte organizer kun je deze ruimte nog beter benutten. Deze organizer is speciaal ontworpen voor de Model 3 en zorgt ervoor dat al je spullen netjes en georganiseerd blijven. Zo kun je altijd snel vinden wat je nodig hebt en creƫer je meer ruimte voor andere belangrijke zaken. Kortom, reden genoeg dus om hier in te investeren als je het ons vraagt.