Op zoek naar een andere auto? Dan is een Seat een prima optie. Misschien rijd je al wel jaren in Seat en wil je niks liever. De zeer aantrekkelijke prijzen maakt het dat steeds meer mensen kiezen voor een Seat occasion. Een betaalde middenklasser in zijn soort is bijvoorbeeld de Seat Leon: een sportieve en dynamische gelijnde auto. Lees hier verder waarom een Seat occasion een prima alternatief is voor een nieuwe auto.

Sportieve eigenschappen

Al jarenlang is Seat het sportieve broertje van de Volkswagen- familie. En bijvoorbeeld de Seat Leon 5F doet daar zeker niet aan onder. Voor sportiviteit hoef je niet eens per se naar de Cupra- versie te gaan. De motor levert zelfs bij sportieve prestaties een acceptabel verbruik. Voor een ultieme sportieve kick gaat er niks boven de 1.8 of 2.0 TSI. Seat maakt zijn belofte waar, sportief rijden voor weinig geld is dus echt mogelijk.

Draag bij aan een goed milieu

Vrijwel alle Seat occasions zijn handgeschakeld en bevatten benzinemotoren. Toch kun je ook kiezen voor een dieselmotor. Omdat alle modellen zijn voorzien van een zuinige, maar krachtige motor, is het de ideale combinatie van stevig rijden maar het milieu weinig belasten. Nog een voordeel: zuinig rijden is gunstig voor de portemonnee.

Luxe design

Seat weet telkens weer een strak design te leveren. Een krachtig design met scherp uitgesneden koplampen en mistlampen en een luxe interieur maakt een Seat occasion een absoluut lust voor het oog. Daarnaast richt Seat zich op stijlvolle maar comfortabele designs, waarmee je ook nog eens heerlijk rijdt. De occasions zijn voorzien van parkeersensoren, ingebouwde navigatie en cruise control: wat wil je nog meer? Je koopt een tweedehands Seat maar je rijdt optisch in een nieuwe auto die nog jaren meegaat.

Niet langer de goedkope versie van Volkswagen

Lange tijd stond Seat in de schaduw van Volkswagen. De Seat Leon werd gezien als goedkoop alternatief voor de Volkswagen Golf. Toch ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een occasion. Het sportieve en dynamisch karakter van de Seat- modellen spreken steeds meer mensen aan. Tegenwoordig is het totaalpakket van een Seat niet meer veel voordeliger dan de Duitse vriend. Seat heeft zijn opmars gemaakt en de sportieve uitvoeringen zoals een Cupra zijn prijzig en niet meer te vergelijken met Volkswagen. Wil je toch sportief, luxe en comfortabel rijden voor minder geld? Kies dan voor een Seat occasion.

Seat Occasion