Wil je een nieuwe auto aanschaffen, maar wil je hiervoor niet direct de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens naar een Seat private lease. De private lease is een variant waarbij je iedere maand een vast bedrag betaalt. Zonder al je spaargeld te investeren kun jij dus een top auto rijden. Kies je voor private lease? Dan kies je voor gemak, comfort een top auto en dat alles voor een mooi bedrag. Voordat je overgaat tot het leasen van een nieuwe Seat moet je wel goed weten wat het inhoudt. Je leest het hieronder!

De verschillende modellen van Seat

Bij een Seat private lease heb je de keuze uit de nieuwste Seat modellen. Vrijwel ieder model is mogelijk als je wilt leasen. Je moet daarom eerst goed kijken welk model het beste bij je past en wat je hier zelf van verwacht. Je kan hierbij letten op de grootte van de auto, maar ook de specificaties en extra functies waarmee een model is uitgerust. Vooraf een wensenlijst samenstellen kan jou helpen om gerichter te zoeken.  Welk model je ook kiest, je bent met een SEAT verzekerd van een sportief ogende auto, hoog rijcomfort en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Occasions voor een lager maandbedrag

Vallen de nieuwe voertuigen net buiten jouw budget? De private lease occasions zijn dan misschien dé uitkomst voor jou. Het is namelijk ook mogelijk een een occasion te leasen. Deze auto’s zijn nog goed voor een volgende ronde en jij kan daarvan profiteren. Eén van de grootste voordelen van een occasion is simpelweg dat je er een lager maandbedrag voor betaalt. Voor je het weet heb jij de SEAT Ibiza met automatische airconditioning, cruise control en parkeersensoren voor de deur staan. Of wat dacht je van de SEAT Leon met 8,25 touchscreen voorzien van Apple Carplay, LED koplampen en LED dagrijverlichting? Kies het model dat bij jou en je budget past!

Het contract ondertekenen

Uiteraard gaat het kiezen voor een private lease voertuig gepaard met een leasecontract. Kies je voor een nieuw model of voor een private lease occasion? Het proces is erg simpel. Je selecteert het door jou gewenste model, ook geef je aan hoe lang de contractduur moet zijn. Afhankelijk van het model en de contractduur rolt daar een bepaald maandbedrag uit. In dit bedrag zijn de kosten voor het onderhoud, vervangend vervoer na 24 uur, wegenbelasting, Allrisk verzekering en nog veel meer opgenomen. Je komt dus niet voor ongewenste verrassingen te staan. Na het ondertekenen van het contract en het doornemen van de algemene voorwaarden maak je een afspraak om de auto aan huis te leveren. Dus bekijk vandaag nog de mogelijkheden en kies het model dat bij jou past!