Auto’s zijn prachtige machines, maar de echte liefhebbers weten ook dat er nog veel meer toe te voegen is. Natuurlijk hoef je geen autoliefhebber te zijn om in een mooie auto te rijden, maar wanneer je oprecht geniet van het rijden in jouw auto en niet alleen het resultaat, dan kan je er echt een geweldig onderdeel van maken. En daarom hebben wij het assortiment accessoires voor elke autoliefhebber. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

Comfort accessoires

– Zonnekleppen –

Zonnekleppen zijn de ideale oplossing voor een zonnige zitplaats en een achterruit die je helemaal op maat kunt stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een achterruit vervuiling die je kan openen en sluiten. Ook kleppen voor de zon zijn mogelijk, zodat je op elk moment de zon op een aangename manier buiten kunt houden.

– Stoelen met massagefunctie –

Voor de echte zuiders wordt het rijden in een stoel met massagefunctie een echte beleving. De stoelen bevatten twee massagefuncties: een rug en een nek massage. Ook zitten er diverse knoppen op de zitting waarmee je kunt kiezen voor een voorkeur stemming of de zender van je eigen favoriete zender kunt bedienen.

Wrapping en styling accessoires


– Car styling –

Car styling is de accessoire die de algemene stijl van jouw auto zou moeten benadrukken. Zo zijn er diverse accessoires te verkrijgen waarmee jouw auto een hele nieuwe uitstraling krijgt. Denk hierbij aan een laadvloerbescherming, auto decals en accessoires voor in de cabine. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een interieurdecoratie of een kabelhaspel.

-Polijsten-

Niks is mooier dan een glanzende auto, dus wat houd je tegen om een polijstmachine kopen. Hiermee kan je de auto laten glimmen en zelfs glas polijsten. Dit is de beste manier om voor je auto te zorgen.

Aerodynamische accessoires

– Spoiler –

Zet een vernieuwende lijn in met een spoiler. Dit unieke accessoire is een belangrijk onderdeel van de styling van je auto. Zo kun je kiezen voor een spoiler in een kleur naar je eigen smaak of in een standaardkleur. Sommige spoilers zijn zelfs in meerdere kleuren verkrijgbaar.

– Trapondersteuning –

Er zijn verschillende trapondersteuning systemen die je op elke auto kunt aanbrengen. Zo zijn er oplossingen voor de perfecte trapondersteuning voor een aanbouwsystemen en dubbele achterdeuren. Deze ondersteunen de hele trap en zorgen ervoor dat het laden en lossen makkelijk en veilig verloopt. Ook is er een variant die je kan uitbreiden naar extra lading achterin de auto.