Betalen met crypto wordt door steeds meer bedrijven geaccepteerd en zijn er ook verschillende apps beschikbaar waar je snel kan zien waar in de buurt er met crypto betaald kan worden. Het gaat daarbij vaak om relatief kleine bedragen, maar komen er ook langzaam bedrijven bij die voor grotere aankopen crypto accepteren.

Niet elke dealer zal ervoor openstaan

Dat is wel waar je gelijk rekening mee moet houden omdat de acceptatie van crypto als betaalmiddel nog niet overal ingang gevonden heeft. Er moet daarom uitgekeken worden naar een dealer waar dat wel het geval is. Een snelle zoektocht online zal het wel al duidelijk maken waar je eentje kan vinden. voordat de stap gemaakt wordt naar de dealer, zal er wel eerst gekeken moeten worden naar het budget en het aanbod bij betreffende dealer. Betalingen kunnen eventueel ook verricht worden in euro’s door de crypto om te zetten. Op de vele handelsplatformen kan de omzetting snel en veilig plaatsvinden en wordt het geld al binnen 24 u op de rekening overgemaakt. Aantrekkelijk om dus te kijken naar de Litecoin verwachting 2025.

Contant betalen is wel aan te raden

Omdat de aanschaf van een nieuwe auto nogal veel kapitaal vereist, is het nodig om alles vooraf al in orde te hebben. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om het verder aflossen van de auto. Vanwege het wisselvallig karakter van crypto moet er liever geen betalingsverplichting aan verbonden worden. Zelfs wanneer de XRP voorspelling 2025 er nog zo gunstig uitziet, kan de markt zich plots onverwachts gaan gedragen. Het is dus belangrijk om altijd rekening te houden met dit grillig karakter van de cryptomarkt.