Bent u op zoek naar een auto voor de kortere termijn? Dat kan met shortlease, maar wat is het en waar moet je op letten? Shortlease heeft veel voordelen ten opzichte van de reguliere autolease. Deze vorm van leasing is ideaal als een bedrijf of individu een flexibele auto nodig heeft, en niet gebonden wil zijn aan een eeuwig durend leasecontract, of simpelweg financiële risico’s wil verkleinen. Shortlease kan de perfecte oplossing bieden in verschillende situaties, voor bijvoorbeeld zelfstandige ondernemers of young professionals zonder jaarrekeningen.

Met VWP Shortlease kunt u uw voertuig op korte termijn leasen. Dit heeft veel voordelen. Stel dat u tijdelijk een auto nodig heeft en niet jarenlang aan een leasecontract gebonden wilt zijn. Bij VWP Shortlease vinden wij dit zonde van uw portemonnee en bieden wij u de mogelijkheid om uw voertuig tijdelijk te leasen. Dit geldt voor zowel zakelijk als particulieren, en is al mogelijk om een auto te leasen met een looptijd van maar één maand!

Blijven rijden is de shortlease auto?

Na afloop van deze afgesproken looptijd van het kortlopende leasecontract kunt u verder rijden met de leaseauto. Indien u het voertuig na het verstrijken van de overeengekomen contractperiode wilt inleveren, geldt een opzegtermijn van 5 werkdagen. Dit is de flexibiliteit van de VWP Shortlease. Zo kan je zonder zorgen een auto leasen, ook als je de auto toch nog iets langer nodig hebt.

Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk ondersteuning krijgt en beschikt over een voertuig dat aan uw wensen en eisen voldoet. VWP Shortlease heeft altijd voldoende auto’s op voorraad, zodat u vaak al de volgende dag onderweg kunt zijn.

Of u nu op zoek bent naar een kleine compacte auto of een grote comfortabele auto, of op zoek bent naar een shortlease zakelijk auto, u vindt altijd de juiste auto. Uiteraard kunt u kiezen uit verbrandingsmotoren zoals benzine of diesel, hybride modellen of volledig elektrische voertuigen. VWP Shortlease heeft een enorme verscheidenheid aan wagenparken en ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt, zodat u altijd een nieuw voertuig kunt besturen.

Shortlease is zorgeloos

Bij VWP Shortlease kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig voertuig krijgt dat aan al uw eisen voldoet, volledig uitgerust met de nieuwste modellen. Het is belangrijk dat de auto aansluit bij uw persoonlijkheid en wensen. Het biedt alle voordelen van leasen, maar met een veel kortere looptijd. Ideaal dus voor medewerkers met een contract voor bepaalde tijd, startups of organisaties die op projectbasis werken.