Cruisen door de stad en kilometers maken op de snelweg met jouw motor… Dat vind jij geweldig. Je haalt er jouw rust uit en tegelijkertijd bevindt er zich een hoop adrenaline in jouw lijf. Toch merk je dat jouw prachtige motor oud begint te worden en steeds meer kuren heeft. Je denkt er daarom over na om een nieuwe te kopen. Dan zit je hier goed, want in dit blog lees je meer over de populairste motoren van dit jaar en Ten Kate Motoren!

De beste

Bovenaan staat de Kawasaki Z900. Het voertuig ziet er prachtig uit met zijn nieuwe design. Maar dat is niet het enigste waar het voertuig in uitblinkt. Ook heeft het voertuig traction control, wat inhoudt dat de wielen van dit geweldige voertuig dus spinnen als ze zich op een gladde ondergrond bevinden of doordat er te veel gas wordt gegeven. De traction control zorgt er dus voor dat jij alsnog de controle over het voertuig kunt behouden. Ook kun je met dit voertuig jouw telefoon verbinden met Bluetooth. Deze parel kan dus zomaar jouw nieuwe aanwinst worden. Je maakt het dan compleet door in de Ten kate shop jouw accessoires voor de motor te kopen, belangrijk is het wel om niet de noodzakelijke motorhelmen te vergeten.

Alternatieven

Je vindt jouw hobby geweldig, maar het is toch wel heel erg duur om een nieuwe motor te kopen. Daarom denk je erover na om een occasion, oftewel een tweedehandse motor te kopen. Ten Kate Motoren kan jou hier als geen ander mee van dienst zijn! Je kunt op de webshop zoeken en alles naar wens invullen. Je kunt kiezen welk merk de motor moet zijn, wat de tellerstand van het voertuig is, hoeveel je ervoor wilt betalen en nog veel meer! Ook kun je ervoor kiezen om een motor te leasen voor een vast bedrag per maand bij verschillende bedrijven. Dit is vaak goedkoper dan het voertuig daadwerkelijk te kopen. En het mooie is dat je er nog steeds evenveel van kunt genieten. Wie wil dat nu niet?

Je wilt graag een nieuwe motor omdat jouw oude vertrouwde maatje zijn rust heeft verdiend. De Kawasaki Z900 is een van de best verkochte motoren in 2022. Dit komt mede door de prachtige uitstraling van het voertuig, maar daarnaast heeft het voertuig ook nieuwe functies. Een alternatief voor een nieuwe motor is een tweedehandse motor kopen. Benieuwd naar deze motors? Neem dan een kijkje op de webshop van Ten Kate!