Zoek kenteken informatie

Laatst uitgegeven kenteken

Doe de kenteken check

RDW laatste kenteken

 

Het kenteken is voor velen iets waar ze niet (meer) naar omkijken wanneer ze eenmaal een auto gekocht hebben. Er wordt echter welk beweerd dat auto’s met een later uitgegeven kenteken meer waard zijn dan die waarvan het kenteken eerder is uitgegeven. Dit is aan ѐѐn kant wel logisch omdat een later uitgegeven kenteken ook betekent dat betreffende auto van een hoger bouwjaar is. het gebeurt soms echter dat er binnen ѐѐn jaar een nieuwe serie aan kentekens moet worden uitgegeven en wachten velen toch wel even af op het doen van hun aankoop wanneer de nieuwe serie al uit is. Het laatst uitgegeven kenteken dat uitgegeven is moet dan wel bekend zijn.

Het laatst uitgegeven nummer wordt altijd gepubliceerd

Om te kijken welke nummers het laatst zijn uitgegeven hoef je niet langs te gaan bij een RDW kantoor of een autohandelaar. De gegevens zijn door een ieder online te bezichtigen en worden regelmatig geüpdatet. Elke voertuigtype (personenauto, caravan, bedrijfsauto) heeft zijn eigen kentekenserie en worden die ook apart weergegeven. Er is een groot aantal combinaties mogelijk tussen de verschillende letters en cijfers waaruit zo een serie bestaat. De RDW zorgt er wel voor dat “foute” combinaties uit het systeem worden gehaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afkortingen van namen die niet zo prettig in ieders oren zullen klinken of namen van politieke partijen. Er blijven echter nog genoeg combinaties over waar verzamelaars wel grif geld willen betalen, maar is dat wel een kwestie van kenteken voorspellen.

Meer informatie kan je met een kentekencheck achterhalen

Indien je meer wilt weten over het laatst uitgegeven kenteken, kan je het best een kentekencheck laten uitvoeren. Hierbij wordt alle informatie, van het voertuigtype tot de motorinhoud, bekend en kan deze informatie onder andere worden gebruikt om voorspellingen te kunnen verrichten voor de automarkt. De verkoop van nieuwe auto’s verloopt altijd via een bepaalde trend en kunnen door steeds het laatst uitgegeven kenteken te weten autohandelaren inspelen op de vraag op de automarkt.

Het laatst uitgegeven kenteken is dus makkelijk voor een ieder te achterhalen en worden die meestal vrij snel (tussen de 10 en 15 minuten) aangepast. Met de verkregen informatie kan je prognoses maken over de tijdsduur waarop een bepaald kenteken zal worden uitgebracht. Maar dat is meer een taak voor personen die op zoek zijn naar een gewilde cijfer- en lettercombinatie bij een kenteken.

50% van de auto’s in Nederland hebben een schadeverleden

Laatst uitgegeven kenteken
4.3 (86.36%) 44 votes